Lifestyle|23.06.2020 15:31

Σάκης Ρουβάς: «Διαρκώς ταρακουνιέμαι, διαρκώς αναστατώνομαι»

Newsroom

Έχοντας δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια, με μια σύντροφο που ήρθε και τάραξε τα νερά της ζωής του φέρνοντας μια σειρά από ευχάριστες αλλαγές, ο Σάκης Ρουβάς σήμερα μοιάζει να απολαμβάνει συνειδητά στιγμές ευτυχίας, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Ο Έλληνας σουπερστάρ μίλησε στη Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People: «Κοίταξε, η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, ούτε και η δυστυχία φυσικά. Ακόμη κι όταν είμαστε σε απόλυτη ισορροπία, θα πέσει ένα πετραδάκι στη λίμνη και θα αναταράξει λίγο τα νερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου.

Μπορεί κάτι να μας ταρακουνάει για λίγο, αλλά, άμα έχουμε συνείδηση του εαυτού και του κέντρου μας, μπορούμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα, που ευλογία θα ήταν να είναι η ηρεμία. Τώρα, αυτά σ’ τα λέει ένας άνθρωπος η κανονικότητα του οποίου είναι πολύ ακανόνιστη, πετραδάκια πέφτουν συνέχεια δεξιά-αριστερά, κυματισμοί στη λίμνη υπάρχουν σταθερά. Μη νομίζεις ότι κι εγώ τα αντιμετωπίζω αυτά με απόλυτη ηρεμία λοιπόν.

Διαρκώς ταρακουνιέμαι, διαρκώς αναστατώνομαι, αλλά προσπαθώ να παίρνω μια απόσταση απ’ όσα συμβαίνουν και να επανακάμπτω στο κέντρο μου. Πρόκειται για μια συνεχόμενη μάχη, που τελικά είναι ωραία και ενδιαφέρουσα γιατί αποτελεί την πραγματικότητα της ζωής». 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο 27/10, με το Έθνος της Κυριακής.

Μαζί και το People

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής θα φιλοξενεί για μία ακόμη φορά το People, το περιοδικό που εμπιστεύονται οι celebrities. Στο αυριανό (27/10) τεύχος, ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζεται και μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό!

Σάκης Ρουβάς: «Η Κάτια είναι ο έρωτας που ήρθε και τα άλλαξε όλα». Ακόμα, μιλά για το μεγάλο στόχο και το όραμα της «Ομάδας Προσφοράς».

Ετεοκλής Παύλου: Ο δολοφονική επίθεση που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, ο αθλητισμός που έδωσε νέον νόημα στη ζωή του, ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Ελένη Χατζίδου και η επιθυμία να κάνει παιδιά μαζί της.

Απόστολος Τσιτσιπάς: Ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κερδίζει κορυφαίο διεθνές τουρνουά OPEN και η αντίδραση της μητέρας του

Nίκος Πολυδερόπουλος: Πώς από τις οικοδομές βρέθηκε με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Bανέσα Αρχοντίδου - Χριστίνα Φλαμπούρη: Δυο Ελληνίδες στο δρόμο για τις «7 Κορυφές». Δεν έχουμε συνηθίσει τις γυναίκες να παίρνουν τα βουνά. Και δη τις Ελληνίδες. Όμως πριν από λίγες εβδομάδες, δύο Ελληνίδες πάτησαν κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ωκεανίας.

Σάκης Ρουβάς