Lifestyle|29.04.2020 16:31

Μενεγάκη - Ασημινάκης: Ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη και το unfollow στα social media

Newsroom

Ο γνωστός floor manager, Γιώργος Ασηµινάκης, παραιτήθηκε από την εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, έπειτα από 17 χρόνια συνεργασίας. Οι πληροφορίες λένε πως το τελευταίο διάστηµα το κλίµα στην εκποµπή ήταν τεταµένο, µε αποτέλεσµα ο επί χρόνια συνεργάτης της παρουσιάστριας να αποχωρήσει. Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει το 2003 στον ΑΝΤ1 στον «Πρωινό καφέ», έναν χρόνο προτού η Ελένη Μενεγάκη πάρει μεταγραφή για τον Alpha, όπου και ο συνεργάτης της τότε την ακολούθησε.

O Γιώργος Ασημινάκης έδωσε συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και μίλησε πρώτη φορά για τη διακοπή της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια του Alpha. «Δυστυχώς, η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω».

Παράλληλα, ο Γιώργος Ασημινάκης, σύμφωνα με το «Πρωινό», μετά το επαγγελματικό διαζύγιο του με την Ελένη Μενεγάκη, έπαψε να την ακολουθεί στο Instagram. Ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε ότι η παρουσιάστρια χρέωνε στον γνωστό floor manager κάποιες διαρροές από την εκπομπή στα social media, κάτι που δεν άρεσε στην Ελένη Μενεγάκη που έχει εξηγήσει στους συνεργάτες της ότι θέλει να γνωρίζει ποιες φωτογραφίες δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα από τα παρασκήνια της εκπομπής της και να έχουν την έγκρισή της. 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως αν η Ελένη Μενεγάκη είχε ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Alpha και η συνεργασία τους ήταν εξασφαλισμένη για κάποιες ακόμα σεζόν, ο Γιώργος Ασημινάκης δεν θα έφευγε από την εκπομπή μεσούσης της φετινής σεζόν. 

αποχώρησηAlpha TVεκπομπήΕλένη Μενεγάκη