Lifestyle|23.06.2020 15:35

Τι «σχέση» έχει ο Νίκος Κοκλώνης με τον Φλωρινιώτη;

Newsroom

Ο παρουσιαστής του Open Tv μοιράστηκε με το περιοδικό PEOPLE στιγμές από την παιδική του ηλικία, την εποχή που ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Μέναμε σε ένα φανταστικό σπίτι στον Πειραιά Στον τρίτο όροφο ήμασταν εμείς και στο δεύτερο η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη. Μεγάλωσα με την Αννούλα και τον Νικολάκη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του Γιάννη. Σκέψου ότι πήγαινα στο σχολείο και όταν γυρνούσα άκουγα από κάτω τον Γιάννη να τραγουδάει “Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;”. Ήταν το σουξέ της εποχής. Περιττό να σου πω ότι εκείνη την περίοδο όλοι οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου είχαν περάσει από αυτή την πολυκατοικία του Πειραιά. Θυμάμαι να διαβάζω στο δωμάτιό μου και από κάτω να είναι τηλεοπτικά links για να κάνουν συνέντευξη στον Φλωρινιώτη. Πού να φανταστώ όμως ότι αρκετά χρόνια μετά θα ασχολιόμουν ενεργά με την τηλεόραση και οι κάμερες και τα μικρόφωνα που έβλεπα πιτσιρικάς έξω από το σπίτι θα γίνονταν κάποια στιγμή η δική μου καθημερινότητα», περιγράφει. 

Ύστερα από τρεις σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, είναι το ίδιο παθιασμένος με την αρχή που ξεκίνησε το Celebrity Travel; «Πλέον είμαι εθισμένος με το ταξίδι. Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν μπορώ να κάτσω πάνω από δύο μέρες. Ακόμα και όταν δεν έχω γύρισμα, παίρνω το αεροπλάνο και ταξιδεύω. Θεωρώ ότι το ταξίδι είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε άνθρωπο, σου μαθαίνει πολλά, σε γεμίζει εικόνες και σε κάνει καλύτερο. Στο εξωτερικό βλέπεις άλλους πολιτισμούς, διαφορετικούς τρόπους σκέψης και ζωής, άλλες κουλτούρες και συνήθειες. Αισθάνομαι υπερβολικά τυχερός που κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα», εξηγεί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου!

Νίκος ΚοκλώνηςΓιάννης Φλωρινιώτης