Lifestyle|02.05.2020 14:04

Μπεν Αφλεκ - Ανα ντε Αρμας: Οι πρώτες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού

Newsroom

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν ο Μπεν Αφλεκ και η Ανα ντε Αρμας, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην έρημο. Αν και φήμες ήθελαν την όμορφη Κουβανή ηθοποιό να έχει δεσμο με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), τελικά ήταν ο 47χρονος βραβευμένος με Οσκαρ Μπεν Αφλεκ που κέρδισε την καρδιά της. Το ζευγάρι δεν δίστασε να δείξει την αγάπη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το Κορίτσι του Μποντ γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με τον ηθοποιό σε μια ρομαντική απόδραση στην έρημο.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Στην υγειά ακόμη μίας σπουδαίας χρονιάς» έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός, τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water» και εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κάνει διακοπές στην γενέτειρα της Ανα ντε Αρμας στην Αβάνα της Κούβας. 

T

Η Ανα ντε Αρμας (Ana De Armas) μεγάλωσε στην εξωτική Κούβα έχει ισπανική καταγωγή από την μητέρα της και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στην Ισπανία, ενώ ήταν 18 ετών. Ο ρόλος του Bond Girl, αν και ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή, θα είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μέχρι σήμερα. 

T

Ωστόσο, 31χρονη Κουβανή είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Προσπαθώ να διαλέγω μη παθητικούς ρόλους, όπου η γυναίκα απλώς δεν αντιδρά και περιμένει να συμβεί κάτι. Είμαι φιλόδοξη, με την καλή έννοια. Δεν μπορώ να αράξω όταν γνωρίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο».

Ο Μπεν Αφλεκ πριν δυο χρόνια οδηγήθηκε σε μια κλινική αποτοξίνωσης, καθώς φήμες τον ήθελαν για χρόνια αλκοολικό, «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο». Τα δημοσιεύματα ήθελαν το πρόβλημα του Αφλεκ με το αλκοόλ να είναι και ο κύριος λόγος του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, την οποία παντρεύτηκε μετά τη διάλυση του πολυσυζητημένου δεσμού του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Στον αγώνα του με τον αλκοολισμό στάθηκαν δίπλα του οι φίλοι του, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αλλά και η πρώην σύζυγός του που τον συνόδευσε η ίδια στην κλινική. «Ενα από τα πράγματα της αποτοξίνωσης είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός που εμπεριέχει και ορισμένες αξίες. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι υπόλογος των πράξεων σου. Να βοηθάς του άλλους. Να ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις λάθος» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Μπεν ΆφλεκΆνα ντε Άρμας