Lifestyle|06.05.2020 14:45

Ζαρίφη - Παπαδημητρίου: Η απώλεια των γονιών τους, η Μενεγάκη και η ψυχοθεραπεία

Newsroom

Δύο ταλαντούχες και ετοιμόλογες γυναίκες έδωσαν ρεσιτάλ χιούμορ και αισιοδοξίας στο «Σημείο Συνάντησης» με το έντονο ταπεραμέντο τους. Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη, οι οποίες μίλησαν για όλα. 

Στη διάρκεια της κουβέντας τους, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την απώλεια των πατεράδων τους. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι συνέβη σε μια περίοδο που δεν θα ήταν εύκολο για την ίδια να «βγαίνει» στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τον χώρο που χρειαζόταν. «Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε: “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς».

Τον λόγο αργότερα πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μοιράστηκε τη δική της εμπειρία: «Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική την 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 που έφυγε, εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος ότι μας έλεγαν ότι μετράει ώρες κι εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή πολύ γρήγορα. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχαμε την κηδεία Σάββατο και είχαμε διπλή παράσταση. Η απογευματινή ακυρώθηκε αλλά στη βραδινή πήγα κανονικά». 

Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε ότι την έχει βοηθήσει αρκετά η ψυχοθεραπεία και είναι κάτι που την ηρεμεί γενικά, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει αυτή τη λύση όταν πέθανε ο πατέρας της καθώς δεν έχει συμβιβαστεί με την απώλεια και τον θάνατο. 

Λόγω των συνηθειών της στο διάβασμα και των επιλογών της στη μουσική, η μητέρα της Κατερίνας Ζαρίφη πίστευε ότι η κόρη της χρειάζεται... εξορκισμό και κάποια στιγμή της έφερε παπά στο σπίτι. 

Τέλος, οι δύο γυναίκες ανέφεραν διάφορα σχόλια που έχουν δεχθεί στα social media και τους έχουν θυμώσει αρκετά, ενώ μίλησαν και για τους paparazzi. «Κάποια στιγμή είχα διαβάσει από μία κυρία που είχε γράψει πως κάνω τη γλυκούλα, αλλά όταν ήρθε να μου μιλήσει από κοντά με το παιδάκι της, εγώ τους γύρισα την πλάτη μου» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόνισε ότι πλέον προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απ' όλα αυτά και να μην δίνει τόσο σημασία σε κακόβουλα σχόλια. 

Κατερίνα ΖαρίφηπεριοδικόΝτορέττα Παπαδημητρίου