Μαρία Σολωμού: Φοβήθηκα στην καραντίνα επειδή είχα περάσει τον ιό Η1Ν1 πριν έναν μήνα
NewsroomΗ Μαρία Σολωμού μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό» για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ανήκει στις γυναίκες που έχουν απατηθεί.
Με αφορμή ένα από τα podcast που έκανε με θέμα την απιστία και το σχόλιό της πως οι περισσότεροι έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και έχουν απατηθεί, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ίδια. «Ανήκω και εγώ στις γυναίκες που έχουν απατηθεί. Δεν είμαι εξαίρεση, και σε εμένα έχει συμβεί. Το χειρότερο είναι να το μαθαίνεις τη στιγμή που συμβαίνει και εσύ να ζεις στον δικό σου κόσμο».
Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε στην περίοδο της καραντίνας καθώς πριν από λίγους μήνες είχε διαγνωστεί με Η1Ν1.
- Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
- Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
- Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
- Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα