Lifestyle|15.12.2018 19:43

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Περηφανευόταν ότι έκανε σεξ με την Τζένιφερ Λόρενς

Newsroom

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν περηφανευόταν πως έχει κάνει σεξ με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς, προσφέροντάς της ανταλλάγματα για να προωθήσει την καριέρα της.

Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν ύστερα από καταγγελία μίας ακόμη γυναίκας που έπεσε θύμα των αχόρταγων σεξουαλικών ορέξεων του πρώην πανίσχυρου χολιγουντιανού παράγοντα.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο παραγωγός της επιτέθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού μίτινγκ, στο περιθώριο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σάντανς, το 2013. Όταν η γυναίκα πήγε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου που γινόταν η συνάντηση, ο παραγωγός την ακολούθησε και, ενώ εκείνη καθόταν στην λεκάνη, εκείνος της εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα και αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της, εκσπερματίζοντας τελικά στην φούστα της.

Μερικούς μήνες αργότερα, η νεαρή κοπέλα δέχτηκε να ξανασυνταντήσει τον Γουάινστιν, αφού ο παραγωγός της υποσχέθηκε ότι είχε έναν ρόλο για εκείνη στην παραγωγή του 2014, «Vampire Academy». Την ξεμονάχιασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, της έκανε με τη βία στοματικό σεξ και μετά, ενώ εκείνη έκλαιγε, αυτός της είπε για να την καθησυχάσει: «Έκανα σεξ με την Τζένιφερ Λόρενς και κοίτα πού βρίσκεται σήμερα. Μόλις κέρδισε Όσκαρ».

Η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε στο TMZ και διέψευσε όσα φέρεται να είπε ο πρώην συνεργάτης της. «Νιώθω θλίψη για όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η μόνη σχέση που είχα ποτέ μαζί του ήταν επαγγελματική. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των τακτικών αρπακτικού που χρησιμοποιούσε για να παρασύρει αναρίθμητες γυναίκες».

Τζένιφερ ΛόρενςβιασμόςΧάρβεϊ Γουάινστιν