Lifestyle|15.05.2020 15:42

Δέσποινα Βανδή: Το «J2US», η κριτική στον Τρύφωνα Σαμαρά και οι ρυτίδες στο πέρασμα του χρόνου

Newsroom

Το πρωί της Παρασκευής (15/5), η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN για το «Just the 2 of us», την κριτική της στον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά και την παρεξήγηση με την Άσπα Τσίνα. «Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου. 

Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά» υπογράμμισε η τραγουδίστρια, ενώ για την Άσπα Τσίνα είπε: «Δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια διάσταση της ζωής μας. Πήγα να πω μπράβο και ότι εμένα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Καμία διάθεση να διαπληκτιστώ ή οτιδήποτε, να υπερασπιστώ είχα διάθεση».

«Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι»

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή δε δίστασε να μιλήσει για τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου. «Ακόμη και σε φωτογραφίσεις που κάνω για εξώφυλλα, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες. Δεν θέλω να είναι όλο ένα ψέμα. Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι, ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω πως είμαι 25, θα ήμουν γελοία. Τα social media μου δεν τα διαχειρίζεται κανείς! Όλα σωστά, λάθη εγώ τα κάνω! Δεν είμαστε τέλειοι, και εγώ προσέχω, μη νομίζεις. Προσέχω κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές αυτή η φυσικότητα, η αλήθεια που έχει, νομίζω είναι πιο γοητευτική. Δεν είμαστε έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί. Ή όταν μαγειρεύουμε ή πλένουμε πιάτα» ανέφερε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια. 

«Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν μικρότερη και μου πάει. Στα πολύ αδύνατά μου ήμουν μείον πέντε κιλά. Θέλει αρκετή προσπάθεια. Και όσο μεγαλώνεις κακά τα ψέματα, πρέπει να προσέχουμε. Μετά τα 40 λένε θα έχεις είτε πρόσωπο είτε σώμα. Χρειάζεται να γυμνάζεσαι και να ξέρεις τι τρως» πρόσθεσε. 

Τρύφωνας ΣαμαράςΚατερίνα ΚαινούργιουΔέσποινα ΒανδήOpen TVJ2US