Lifestyle|09.06.2020 16:04

Dan Bilzerian: Ο σταρ του Instagram δίνει 5.000 δολ. σε όποιον βρει τίτλο για το βιβλίο του

Newsroom

Τελείωσε το γράψιμο της αυτοβιογραφίας του και θέλει βοήθεια για τον τίτλο. Ο εκατομμυριούχος «βασιλιάς του Instagram» είναι διατεθειμένος να πληρώσει 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τον πιο... πνευματώδη τίτλο για το βιβλίο της ζωής του. Ο 39χρονος Dan Bilzerian έγινε διάσημος προβάλλοντας διαρκώς το καλογυμνασμένο του σώμα και τα καλλίγραμμα μοντέλα που πάντα τον περιτριγυρίζουν. Είναι δεινός παίκτης πόκερ, λατρεύει τα όπλα και δεν πάει πουθενά χωρίς τη γάτα του, την οποία έχει κάνει το ίδιο διάσημη με εκείνον. 

Ο «φουσκωτός» μάγος του πόκερ δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media ότι επιτέλους τελείωσε με το γράψιμο του βιβλίου του - αυτού του αριστουργήματος - και ανήρτησε μια φωτογραφία μπροστά στον υπολογιστή, ενώ στο πόδι του κάθεται η αρραβωνιαστικιά του φορώντας ένα μπικίνι. Στη λεζάντα ανακοίνωσε ότι θα δώσει 5 χιλιάδες δολάρια σε όποιον του στείλει έναν καλό τίτλο για αυτό το ανεπανάληπτο... λογοτεχνικό πόνημα.

T

Ο Bilzerian γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1980 στη Φλόριντα, έχει ρίζες από την Αρμενία και κληρονόμησε την περιουσία του από τον πατέρα του που δραστηριοποιούνταν στη Wall Street, άλλοτε νόμιμα κυρίως όμως παράνομα. Μετρά πάνω από 31 εκατομμύρια ακολούθους λόγω του εκκεντρικού στιλ ζωής του, που παρουσιάζει πολλές γυναίκες, γιοτ, ιδιωτικά αεροσκάφη, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και πολυτέλεια δίχως αιδώ. Τον Ιούνιο του 2015 ο Bilzerian ανακοίνωσε ότι θα βάλει για Πρόεδρος της Αμερικής, αλλά τελικά στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τα 5+1 πράγματα που θαυμάζουν όσοι γνωρίζουν τον Bilzerian   

  1. Εγινε πρώτο θέμα όταν πέταξε τη γνωστή πορνοστάρ Janice Griffith ολόγυμνη από μία ταράτσα μέσα σε πισίνα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να του κάνει μήνυση.  
  2. Μία φορά έπαιξε κορώνα-γράμματα για $2.3 εκατομμύρια και έχασε.
  3. Πήρε μέρος στις ναυτικές ειδικές δυνάμεις, αλλά δε κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση και γράφτηκε σε πανεπιστήμιο για μαθήματα εγκληματολογίας.
  4. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή στα 20 του «μετά από πέντε μέρες συνεχόμενου σεξ, ναρκωτικών και τζόγου».
  5. Έχει κάνει guest εμφάνιση στην ταινία του Nick Cassavetes «The Other Woman».
  6. Ήταν παρών στην επίθεση με πυροβολισμούς από 64χρονο δράστη σε συναυλία στο Λας Βέγκας, έξω από το καζίνο Mandalay Bay (2017). Πολλοί τον χλεύασαν γιατί πόσταρε βίντεο στα social media και δεν βοήθησε τους τραυματίες.
T
T
T
T
T
T
T
instagramDan Bilzerian