Lifestyle|11.06.2020 12:06

MasterChef: Η ανακοίνωση των κριτών και η αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου

Newsroom

Μετά τις αποχωρήσεις της Μάρλεν Γρυντάκη και του Διονύση Πρώιου, ο τελικός έρχεται ένα βήμα πιο κοντά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι δοκιμασίες θα βγαίνουν πιο εύκολα από τους παίκτες του «MasterChef». Ωστόσο, στον φετινό διαγωνισμό κάποια πράγματα θα αλλάξουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

«Όσοι έχετε παρακολουθήσει το "MasterChef" ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο γίνονταν κάποιες δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν μέσα στην κουζίνα του MasterChef» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αυλαία, δεύτερη και οριστική, είχε ο Γιώργος Λασκαρίδης. Έπειτα από μια εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο είχε δημιουργήσει ο Σταύρος Βαρθαλίτης. «Είμαι χαρούμενος μέχρι εδώ που έφτασα και λέω καλή επιτυχία στα παιδιά» δήλωσε στη κάμερα ο νεαρός παίκτης. 

Στη συνέχεια, μετά την αποχώρηση του Γιώργου, οι πέντε παίκτες έπρεπε να διαγωνιστούν σε ένα πιάτο αντιγραφής, «Χταπόδι με πουρέ κουνουπίδι και καραμέλα σκόρδου». Εκείνος που δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των κριτών ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Έτσι, η τελική τετράδα του «MasterChef» είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, η Μαρία Μπέη και ο Τζον Ρεάνο, οι οποίοι πλησιάζουν το όνειρο του τελικού ακόμα περισσότερο. 

Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν κατά σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», η δυάδα του τελικού του «Masterchef» θα αποτελείται από τον Σταύρο και τον Σταυρή, ενώ ο επόμενος που αποχωρεί είναι ο Τζον με τη Μαρία να ακολουθεί.

MasterChef 2020MasterChef