Lifestyle|18.12.2018 09:58

Τα ζώδια της Τρίτης (18/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και θα ενισχύσει µε σταθερότητα κάθε κίνηση που θα κάνεις σήµερα. Επιδίωξε να συζητήσεις κάποια οικονοµικά θέµατα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεµότητα καθώς η οργανωτική σου σκέψη θα είναι πολύ βοηθητική για την επίλυσή τους. Επίσης καλό θα είναι να τελειώσεις εκκρεµότητες µε λογαριασµούς.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει ενέργεια και διάθεση προκειµένου να αντεπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζήτηµα παρουσιαστεί. Ιδιαίτερη προτίµηση θα έχεις σε ζητήµατα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς είσαι σίγουρος/η πως µπορείς να καταφέρεις να επιλύσεις κάθε «πρόκληση». Μία συζήτηση για µία νέα συνεργασία µπορεί να ξεκινήσει άµεσα.

Δίδυµοι

Σήµερα θα έχεις ένα πρόβληµα για κάθε λύση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα εντείνει σκέψεις οι οποίες σε αγχώνουν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή και να µην αφήσεις φοβίες και άγχη να σε παρασύρουν σε υποθετικά σενάρια. Προτίµησε να ασχοληθείς µε µία υποχρέωση της καθηµερινότητας, είτε είναι εργασιακή είτε είναι προσωπική.

Καρκίνος

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να δράσεις µέσα από µία οµάδα ανθρώπων που έχετε την ίδια ιδεολογία. Η εθελοντική δράση και η ενασχόληση µε τα κοινά θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου, για αυτό βρες χρόνο για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Λέων

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήµατα που σχετίζονται µε την επαγγελµατική σου αναγνώριση, αλλά και την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανόν να προτιµήσεις να περάσεις την ηµέρα σου προσπαθώντας να καταλάβεις αν έχεις την αποδοχή των ανθρώπων γύρω σου.

Παρθένος

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για να επιδιώξεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες. Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να αποκοµίσεις πληροφορίες µέσα από συζητήσεις µε γνωστούς, µέσα από βιβλία ή ακόµα και µέσα από την έρευνα στο ∆ιαδίκτυο.

Ζυγός

Σήµερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται από κάτι που θα σου πει ένα αγαπηµένο σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα σε κάνει αρκετά εύθικτο/η! Η αλήθεια είναι πως θα έχεις µία τάση να τα παίρνεις όλα «τοις µετρητοίς» ακόµα και πράγµατα που δεν χρειάζεται, µε αποτέλεσµα να είναι εύκολο να δηµιουργηθεί συναισθηµατική αναστάτωση.

Σκορπιός

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς η Σελήνη που µόλις µπήκε στον Ταύρο θα σου υπενθυµίσει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι πολύ σηµαντικές. Το πραγµατικό ενδιαφέρον σου για ένα θέµα που αφορά έναν στενό συνεργάτη και τον/τη σύντροφό σου δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τοξότης

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και υποδηλώνει πως είναι µία πολύ καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε εργασιακά ζητήµατα. Επίσης θα δεις πως θα σου δοθούν ευκαιρίες να φτιάξεις ένα όµορφο κλίµα στο εργασιακό σου περιβάλλον, και θα είναι πιο εύκολο να έρθεις σε συµφωνία για τα θέµατα που έχεις αναλάβει.

Αιγόκερως

Σήµερα η Σελήνη στον Ταύρο θα σου δείξει µε κάθε τρόπο πως πρέπει να αφήσεις για λίγο δουλειές και υποχρεώσεις, προκειµένου να συναντήσεις αγαπηµένους σου φίλους και να περάσεις καλά! Είναι µία καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε τον εαυτό σου, να βγεις µία βόλτα στα µαγαζιά, να δεις τους φίλους σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη µόλις µπήκε στον Ταύρο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για προσοχή και αυτό θα προσπαθήσεις να το επιτύχεις µε κάθε τρόπο! Σίγουρα υπάρχει και άλλος τρόπος για να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου εκτός από τα παράπονα, για αυτό προσπάθησε να µην παρασυρθείς από αυτά.

Ιχθύες

Σήµερα οποιαδήποτε σκέψη και να κάνεις θέλεις να την εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο την εξωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σου, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους ανθρώπους µε τους οποίους θα συναναστραφείς. Το κέφι και το µπρίο σου θα βοηθήσει κάθε συνάντηση που θα έχεις και θα δηµιουργήσει µία ζεστή ατµόσφαιρα.

ωροσκόπιοζώδια