Lifestyle|18.12.2018 12:14

Κανάκης – ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση και το παρασκήνιο της συμφωνίας

Αλέξης Μίχας

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα από το κανάλι του Φαλήρου και επισημοποιεί την μεταγραφή του παρουσιαστή. Η ανακοίνωση αναβλήθηκε για μία ημέρα λόγω της βομβιστικής επίθεσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ομίλου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή».  

«Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το συμβόλαιο είναι τριετές, ενώ η φράση της ανακοίνωσης «και ότι ακόμη σχεδιάσει» κρύβει την υλοποίηση και ενός τρίτου τηλεοπτικού project το οποίο θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ κλείστηκε με προσωπική επαφή που είχε με τον παρουσιαστή η διευθύνουσα σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Εύη Κουτσαυτάκη.

Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο το υψηλό στέλεχος του σταθμού ταξίδεψε πριν λίγες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Αντώνη Κανάκη. Η τελική συμφωνία υπεγράφη την προηγούμενη εβδομάδα. Την γνώριζαν ελάχιστα πρόσωπα γι’ αυτό και δεν υπήρξε διαρροή παρά μόνο αυτή που επέλεξε να κάνει το κάνει το κανάλι το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής όταν κατά τη διάρκεια του τελικού «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προβλήθηκε ένα λίγων δευτερολέπτων teaser με τη μουσική του σήματος των «Αρβύλα». «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα προβάλλονται από τον Φεβρουάριο μια φορά την εβδομάδα στην late night ζώνη του σταθμού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία».

ΣΚΑΪΑντώνης Κανάκης