Lifestyle|17.06.2020 14:10

Ματίνα Νικολάου: Το δύσκολο διαζύγιο και οι ρόλοι που της άλλαξαν τη ζωή

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, η οποία μίλησε για τη ζωή της, για τον δύσκολο χωρισμό της και τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. «Ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγό μου. Ήμασταν παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ καθόλου. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για εμένα γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί και να χωρίσεις. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μην χωρίσω.

Εν πάση περιπτώσει, ήταν και το παιδί στην ηλικία των δύο χρόνων, οπότε μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν είχα αυτή την ψυχραιμία. Είχα σχεδιάσει το μέλλον, το είχα βάλει σε κουτάκια και πήγαινα με βάση αυτό, οπότε ό,τι ερχόταν που δεν το περίμενα μου γκρεμιζόταν το σύμπαν. Την περίοδο του χωρισμού με στήριξαν οι φίλοι και η οικογένειά μου» τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι η νέα της σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη έχει φέρει αέρα ζωντάνιας στη ζωή της. «Δεν έχω σκεφτεί έναν δεύτερο γάμο. Είναι κάτι που αν θα έρθει καλώς να έρθει. Έχω ένα παιδί είμαι πολύ καλυμμένη με τον Παναγιώτη αλλά αν είναι να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι ευχαρίστως αλλά δεν το έχω προγραμματίσει».

Νίκος ΜουτσινάςδιαζύγιοΜεσάνυχταΜατίνα Νικολάου