Lifestyle|19.06.2020 13:46

Ο Snik εισβάλλει στο πλατό του J2US - H Ηλιάνα, τα κιλά και οι επενδύσεις σε χρυσό

Newsroom

Κόντρες, τάματα για να έρθει καλύτερη βαθμολογία, ένα κοτόπουλο που επηρέασε το λουκ της Κόνι Μεταξά, «ξεκαθαρίσματα» από τον Τρύφωνα Σαμαρά για δηλώσεις που έκανε και η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του ακριβοθώρητου τηλεοπτικά Snik φέρνουν ανατροπές και εκπλήξεις στο Just The 2 Of Us που θα δούμε αύριο στις 22:00 στο Open.

Τα ζευγάρια είναι πλέον επτά και όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live του Just The 2 Of Us. Όλοι θέλουν να καταφέρουν να αποσπάσουν μια καλή βαθμολογία και προσπαθούν σε κάθε J2US να γίνονται καλύτεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο live την παράσταση έκλεψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είπε ένα λαϊκό κομμάτι και έκανε μια εμφάνιση πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες φορές μαζί με τον coach της Κώστα Καραφώτη.

Η εμφάνιση του Snik έφερε αναστάτωση στο πλατό, κάμερες από κανάλια ήταν έξω και περίμεναν τον ράπερ που μέχρι τώρα δεν είχε πάει ποτέ του καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Δηλώσεις δεν έκανε, όπως ποτέ δεν κάνει, αλλά στη συνέντευξη με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν άκρως αποκαλυπτικός για πολλά - μίλησε τόσο για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και για τις προκλητικές συνομιλίες με ακολούθους του στο instagram.

T

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ήρθε σε μια «κόντρα» με έναν από τους κριτές. Όταν ρωτήθηκε από τον Κοκλώνη γιατί δεν πηγαίνει στις εκπομπές που τον καλούν, απάντησε πως είναι τόσες πολλές που αν είχε πάει σε όλες δεν θα ήταν ο Snik The Hustla, αλλά ο Snik The Γλάστρα.

To νέο επεισόδιο του J2US έρχεται αύριο στις 22:00 στο OPEN και θα είναι απολαυστικό.

«Just The 2 Of Us»: Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά στο OPEN

Επτά «επτάψυχα» ζευγάρια κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του #J2US με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, την αγάπη του κοινού, αλλά και μια καλή βαθμολογία από τους αγαπημένους μας κριτές.

Στην παρέα του «Just The 2 Of Us» και ο ράπερ Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Ο Snik ερμηνεύει επιτυχίες του που σκαρφάλωσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο Νο1 των charts, μοιράζεται περιστατικά από την πορεία του προς την επιτυχία. Η κριτική επιτροπή παίρνει θέση, σχολιάζει τις μοναδικές ερμηνείες των ζευγαριών μας και ανταλλάσσει ατάκες που «γράφουν».

  • Ποιες θέλει να διώξει από το παιχνίδι η Βίκυ Σταυροπούλου και ζητά να μαζέψουν υπογραφές για να τις… ξεφορτωθεί;
  • Τι έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκαρδιστεί στα γέλια;
  • Ποιον απειλεί η Δέσποινα Βανδή πως «θα χτυπήσει»;
  • Σε ποιους κάνει… επαναστατικά μαθήματα ορθοφωνίας ο Σταμάτης Φασουλής;

Στο «Just The 2 Of Us» γινόμαστε μια μεγάλη υπέροχη παρέα και αυτό το Σαββατόβραδο στις 22:00 στο #open

Νίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usJ2USSnikOpen TV