Lifestyle|20.06.2020 18:48

Χωρίζουν Τζορτζ και Αμάλ; - Φήμες για σχέση με την Τζούλια Ρόμπερτς

Newsroom

Αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις και συνάμα αποφεύγουν και ο ένας τον άλλον. Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο της τάξης των 400 εκατ. δολαρίων. Παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κρίση στον γάμο τους, όλα δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι.

Διαβάστε περισσότερα: Τζορτζ Κλούνεϊ: Δεν αντέχει άλλο τον γάμο του με την Αμάλ - «Δεν βλέπω τα παιδιά μου»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα, αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Αμάλ, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η σύζυγος του Κλούνεϊ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS. Ο γοητευτικός ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά με τη σύζυγό του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους. Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία. Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, τον Αλεξάντερ και την Ελα.

Πάντως, φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της. Ο 58χρονος Κλούνεϊ κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα και δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία, σημειωτέον, διατηρούν μακροχρόνια φιλία.

Η γνωριμία

Η Αµάλ Αλαµουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ γνωρίστηκαν στην Ιταλία το 2013 σε κάποιο φιλανθρωπικό δείπνο, από τα πολλά όπου παρίστανται, λόγω των κοινών τους ενδιαφερόντων και της ακτιβιστικής δράσης τους. Ο ηθοποιός ήξερε, όπως δήλωνε τότε, σχεδόν αµέσως πως είχε να κάνει µε µια «εξαιρετική γυναίκα». «Και τότε αναρωτήθηκα αν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να της ζητήσω να βγούµε ραντεβού και να δεχθεί». Αφού της το ζήτησε δύο φορές και του αρνήθηκε, την τρίτη φορά η Αµάλ είπε το µεγάλο «ναι». «Είναι εκπληκτική και τυγχάνει να είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Εχει µεγάλη αίσθηση του χιούµορ» είχε αποκαλύψει ο διάσηµος ηθοποιός στο «ET» για τον λόγο που την ερωτεύτηκε.

Εξι µήνες µετά την πρώτη τους κοινή δηµόσια εµφάνιση ως ζευγάρι σε µια εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάµου στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Γονάτισε µπροστά της και της είπε: «Μην αργήσεις να απαντήσεις. Είµαι µεγάλος άνθρωπος και θα πάθω εξάρθρωση ισχίου». Ωστόσο, πριν από τον γάµο των Κλούνεϊ, το γνωστό για τις φεµινιστικές του απόψεις site «Business Woman Media» αναφέρθηκε στο θέµα, σε ένα ρεπορτάζ του µε τον τίτλο: «H διεθνώς καταξιωµένη δικηγόρος Αµάλ Αλαµουντίν παντρεύτηκε έναν ηθοποιό». Και λίγο πριν από το τέλος του άρθρου, η δηµοσιογράφος έγραφε: «Ο ηθοποιός που -απ’ ό,τι µαθαίνουµε- λέγεται Τζορτζ Κλούνεϊ είναι µάλλον καλή περίπτωση, αν και κάπως ντροπαλός, αφού από την αρχή της σχέσης του µε την Αµάλ είναι µάλλον δύσκολο να βρεις µια φωτογραφία της, χωρίς να τον δεις να περιφέρεται κάπου στο βάθος. Ελπίζουµε πως δεν θα την εµποδίσει να κατακτήσει τον κόσµο. Κατά τη γνώµη µας, αυτός ο τύπος έκανε την τύχη του».

Τζορτζ ΚλούνεϊΑμάλ ΑλαμουντίνΤζούλια Ρόμπερτς