Lifestyle|21.06.2020 18:34

Γιορτή του Πατέρα: Ρουβάς, Σρόιτερ και Λιάγκας σε ώρα δράσης με τα παιδιά τους

Φωφώ Μπόνιου

Ο μητρικός δεσμός είναι μοναδικός, ωστόσο και ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση και την ψυχοσύνθεση του παιδιού είναι εξίσου σημαντικός. Το «TV Εθνος» αναζήτησε πρόσωπα της σόουμπιζ που ποστάρουν εικόνες με τα παιδιά τους και τους εύχεται χρόνια πολλά, σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου, ημέρα της «Γιορτής του Πατέρα».

Σάκης Ρουβάς: Μέχρι και πατατάκια ετοίμασε για τα παιδιά του

Ο πάτερ φαμίλιας Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει στον ελεύθερο χρόνο του τα παιχνίδια με τις δύο κόρες του, Αναστασία και Αριάδνη, και με τους δύο γιους του, Αλέξανδρο και Απόλλωνα. Μάλιστα την περίοδο της καραντίνας δοκίμασε να φτιάξει μαζί τους κουλουράκια, ενώ τους ετοίμασε και χειροποίητα πατατάκια.

T
T

Αντώνης Σρόιτερ: «Παίζουμε ξύλο με τα κορίτσια μου»

«Με τα δικά μου κορίτσια δεν παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια-αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα 13 θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι» δήλωσε πρόσφατα ο άνκορμαν του Alpha, ο οποίος είναι μπαμπάς της Νάντιας και της Παυλίνας.

T
T

Γιώργος Λιάγκας: Πάνω απ’ όλα τα αγόρια της ζωής του

«Πηγαίνω κάθε απόγευμα και παρακολουθώ τον γιο μου τον Γιάννη που κάνει προπόνηση πόλο. Αν μου πεις πως θα κάνω κάθε μέρα 30% τηλεθέαση για έναν χρόνο ή θα σε κοιτάξει ο γιος σου και θα σου κάνει νεύμα την ώρα που θα βάλει ένα γκολ στην προπόνηση, ας κάνω 3%, με ενδιαφέρει το κοίταγμα του γιου μου» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και μπαμπάς του 9χρονου Γιάννη και του 6χρονου Δημήτρη.

T
T
T
T

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι μπόμπιρες του Μάθτερ Θέεεφ

Το πρόγραμμά του μπορεί να είναι απαιτητικό, πάντα όμως βρίσκει ελεύθερο χρόνο για βόλτες μαζί με τα δύο του παιδιά, την Αριάννα-Τσιχίρο και τον μικρό Κέντζι. Μάλιστα σε ένα από τα γυρίσματα του «MasterChef» ο κριτής -ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς- εμφανίστηκε με τα παιδιά του στο πλατό και έγραψε στο Instagram: «Οταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν ΜΑΘΤΕΡ ΘΕΕΕΦ».

T
T
T
Γιορτή του ΠατέραΣωτήρης ΚοντιζάςΣάκης ΡουβάςΑντώνης ΣρόιτερΓιώργος Λιάγκας