Lifestyle|24.06.2020 12:15

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου: Τοξότη, η Αφροδίτη επιστρέφει ορθόδρομη και σε ευνοεί

Newsroom

Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία έκλειψη της περιόδου και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω. Η έκλειψη αυτή θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Εδώ - και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία - μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Με πιο καθαρή εικόνα από το βραδάκι της Δευτέρα και ακόμα καλύτερα από Τρίτη θα μπορέσετε να αποφασίσετε και να δράσετε.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους βοηθώντας να ξεπεράσεις επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να επηρέαζαν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και σε καλύπτει στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να επηρέαζαν το προηγούμενο διάστημα συνεργασίες και συναλλαγές. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις σε βοηθούν να προσαρμοστείς με ευκολία σε νέα δεδομένα και να τα αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σου συναισθηματική ανάσα καθώς παύεις πια να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με κοντινά πρόσωπα απολαμβάνοντας ένα όμορφο δείπνο και την καλή παρέα.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα απογειώνονται αφού νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις μέσα σου και θέλεις να του χαρίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο για αυτό και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ξεμπλοκάρουν και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πια ότι μπορείς να αφήσεις πίσω φόβους και ανασφάλειες που σου δημιουργεί ο προϋπολογισμός σου και να βρεις την απαραίτητη ισορροπία για να πατήσεις με αποφασιστικότητα στα πόδια σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου δρομολογώντας εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αναθεωρήσεις πιθανές κινήσεις ή αποφάσεις που τελικά έχεις διαπιστώσει ότι δεν σου ταιριάζουν.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή και τις παρέες σου με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου ανανεώνοντας τη διάθεση σου και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή καθώς απολαμβάνεις την έντονη επικοινωνία μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επίπεδο συνεργασιών θα αποδώσουν σημαντικά καθώς υπάρχει θετική διάθεση για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό φρόντισε να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και σου δίνεται από δω και στο εξής η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και δοτικότητα πρωταγωνιστούν και εντυπωσιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικά

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις από τα παλιά που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα τις σχέσεις σου και να δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις οριστικά παρελθούσες καταστάσεις που σε φορτίζουν έντονα ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να αποβάλεις το άγχος και τους φόβους που είχες. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρές χαρές μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς του τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες με φιλικά πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να υπήρξαν παρεξηγήσεις το προηγούμενο διάστημα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις και να τις αφήσεις πίσω σου δημιουργώντας και πάλι αρμονικό κλίμα στο φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική γενναιοδωρία από την πλευρά σου λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση, έχεις την διάθεση να περάσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε διεκδικήσουν δυναμικά καθώς εντυπωσιάζεις με τον ανεξάρτητο πνεύμα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω σου τις όποιες καθυστερήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχει στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις πιθανές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να μην χάσεις τη συγκέντρωση σου σε αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές και αναθεωρήσεις στη δημόσια εικόνα και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν για να περάσεις όμορφα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε αναδείξουν.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, σκέψου καλά αν μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην επαγγελματική σου ζωή και να πάρεις αποφάσεις ή να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή σου. Στο πλευρό σου θα έχεις και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που πιστεύουν στις ικανότητές σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Μέρα χαράς και διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσετε ευκαιρία να βγείτε να τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προχώρησε σε πιθανές αναθεωρήσεις που μπορεί να αφορούν επικοινωνιακές υποθέσεις και νομικά θέματα που σε απασχολούν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα την απογειώσουν.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στους δικούς σου ανθρώπους ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και να σε ταλαιπωρούν. Δείξε εμπιστοσύνη καθώς οι αμφιβολίες που γεννιούνται μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός που διακατέχει στη σχέση θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια ένταση αποφεύγοντας να δυναμιτίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανασύρει παλιότερους φόβους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να προχωρήσεις σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως. Σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει σε αυτά που αξίζεις από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς υπάρχει η αναγνώριση ως προς το πρόσωπό σου λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Αφροδίτη επιστρέφει ορθόδρομη στους Διδύμους βοηθώντας σε να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στα σημεία που δεν σε ικανοποιούν. Η έντονη κοινωνικότητα σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και η αισιοδοξία που σε διακατέχει δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία, το κέφι και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να ισορροπήσεις ζητήματα με τους συνεργάτες σου καθώς η αρμονία είναι απαραίτητη για εσένα αυτήν την περίοδο. Οι ισορροπίες που θα κρατήσεις θα βοηθήσουν και σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ξεπερνάς τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητα που δεν σε ικανοποιούν πια. Το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει περισσότερο αρμονικό και ξεκούραστο για εσένα έτσι ώστε να αφήσεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί στην άκρη.

Αισθηματικά

Λεπτομέρειες που μπορεί να σε κουράζουν στη σχέση σου βρίσκεις την ευκαιρία για να τις ξεπεράσεις και να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να σου θυμίσει έντονα συναισθήματα και να ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και οι επιχειρηματικές δράσεις που σε προβληματίζουν δρομολογούνται με ιδανικό τρόπο για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε συμφωνίες και συναλλαγές άκρως ευνοϊκές χωρίς ποια εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με δημιουργικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό πια που σε ικανοποιεί και τι όχι.

Αισθηματικά

Η αρμονική και ισορροπημένη προσέγγιση προς το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να του δώσεις την ευκαιρία να αντιληφθεί πως πραγματικά σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις με την προσωπικότητα και την επικοινωνιακή σου διάθεση και νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κατακτήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς με αποφασιστικότητα αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς να προκαλείς συγκρούσεις και εντάσεις που είναι αχρείαστες. Η στάση σου θα βοηθήσει να δρομολογηθούν ιδανικά πιθανές συνεργασίες που σε προβληματίζουν το προηγούμενο διάστημα λόγω των εμποδίων που έβρισκες.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια που είναι έντονη για εσένα αυτή την περίοδο και να βρεις την κατανόηση που αποζητάς από τα οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε καθημερινές δραστηριότητες να επηρεάσουν τη διάθεσή σου γιατί είναι εύκολο να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να ξεμπλοκάρουν καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Στο εργασιακό περιβάλλον εισπράττεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό λόγω της υπεύθυνης στάσης που κρατάς και της διάθεσης για προσφοράς που έχει στους γύρω σου.

ζώδια Ιουνίουαστρολογικές προβλέψειςζώδια