Copyight: Pixabay - Βίκη Παγιατάκη / People

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Τελευταία Ενημέρωση
Αναμένονται δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή θα απαιτήσει και η υγεία

Ο χορός των καλοκαιρινών εκλείψεων για τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) ξεκινάει με την πρώτη έκλειψη που θα συνοδευθεί από Νέα Σελήνη και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 21 στον Καρκίνο. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια σεληνιακή έκλειψη με Πανσέληνο στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Αναμένονται δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή θα απαιτήσει και η υγεία. Οχι άσκοπο ρίσκο και καλό θα ήταν να επιδείξετε συμβιβαστικό πνεύμα.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 21 - 28 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές από πολλές απόψεις η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς χαρακτηρίζεται από δύο σημαντικά ουράνια φαινόμενα που σας επηρεάζουν. Το πρώτο είναι η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Καρκίνο και θα συνοδευθεί από μια Νέα Σελήνη. Μια επικείμενη χωροταξική αλλαγή για κάποιους από εσάς; Ανακαίνιση ή ό,τι αφορά χώρους, ακίνητα και περιουσιακά; Επιβάρυνση από συγγενικά πρόσωπα; Ολα αυτά παίζουν, όπως και η ασφάλεια του σπιτιού. Θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσοχή σε όλα αυτά και ακόμα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες, καθώς αναδεικνύονται δυνατότητες αλλά και αδυναμίες. Επειδή στις 5 Ιουλίου θα ακολουθήσει μια ακόμα σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει, προτιμήστε να κλείσετε θέματα και εκκρεμότητες από την Τετάρτη έως και το Σάββατο στις 28 Ιουνίου.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετά και αυτό είναι κάτι καλό για εσάς, αφού την 1η Ιουλίου σταματά και η επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου προς το ζώδιό σας, την οποία νιώσατε ποικιλοτρόπως όλοι σας από τις 23 Μαρτίου και μετά. Αυτή η... προπόνηση θα σας είναι χρήσιμη, γιατί στις 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει να σας επηρεάζει και πάλι και αυτήν τη φορά για ένα μεγαλύτερο διάστημα. Θα είναι προς το συμφέρον σας, λοιπόν, αν έχετε σημαντικά θέματα προς αντιμετώπιση που μπορούν να περιμένουν να τα μετακυλήσετε για μετά την 1η Ιουλίου που η εύνοια θα είναι σταδιακά μεγαλύτερη. Την 21η Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί μια ηλιακή έκλειψη που θα ακολουθηθεί από Νέα Σελήνη. Μάλλον ξώφαλτσα μπορεί να σας επηρεάσει ή λίγο περισσότερο αν συνεργάτες ή συγγενικά και αγαπημένα σας πρόσωπα ανήκουν στον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και βέβαια η τελευταία ενός αρκετά δύσκολου και κουραστικού διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Λίγη υπομονή ακόμα, λίγη προσοχή και ψυχραιμία να περάσετε τον... κάβο. Από τις 29 και μετά σταδιακά θα μπορέσετε να ανασυνταχθείτε, να κάνετε βελτιώσεις όπου χρειάζεται και να θέσετε νέες προτεραιότητες που θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο τους στόχους αλλά και τις επιθυμίες σας. Εως αυτή την ημερομηνία, όμως, θα έχετε δει πιο καθαρά με ποιον τρόπο και με ποια άτομα θα πάτε παρακάτω. Αν έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο ή έντονο προβληματισμό με μια συνεργασία, μια σχέση ή μια επιλογή που πρέπει να κάνετε και θέλετε μεγαλύτερη καθαρότητα και σιγουριά, προτιμήστε να ενεργήσετε από τις 29 και ύστερα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εσάς η τελευταία του Ιουνίου και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού στο ξεκίνημά της πραγματοποιούνται μια ηλιακή έκλειψη και μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 21. Χρόνια πολλά και καλά για τα γενέθλιά σας που ξεκινούν φέτος αυτή την ημέρα -και λέω φέτος γιατί δεν ξεκινούν πάντα την ίδια ημερομηνία-, τα οποία ομολογουμένως θα είναι κάπως εντυπωσιακά και θα απαιτήσουν ψυχραιμία και προσοχή. Βλέπετε, θα ακολουθήσουν μια σεληνιακή έκλειψη με Πανσέληνο στις 5 Ιουλίου, που όσο να ’ναι θα ταράξουν κάπως τα νερά. Σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες που μπορεί να αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την υγεία και τη ζωή σας γενικότερα ευνοούνται κάπως περισσότερο από την Τετάρτη έως και το Σάββατο.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΛΕΩΝ

Λίγη υπομονή ακόμα στην τόση που έχετε κάνει από τις 23 Μαρτίου και μέχρι τώρα. Αυτή είναι και η τελευταία ρευστή, σύνθετη, κουραστική ή ανασφαλής εβδομάδα ενός δύσκολου διαστήματος που ξεκίνησε σε αυτή την ημερομηνία. Το συναπάντημα με τον επιβαρυντικό Κρόνο που ξεκίνησε τότε ολοκληρώνεται προς το παρόν -και λέω προς το παρόν γιατί θα τα... ξαναπείτε από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά-, αλλά μην περιμένετε τις ίδιες επιδράσεις του. Από τις 29 Ιουνίου και μετά και ακόμα καλύτερα από τις 2 Ιουλίου θα υπάρξουν σταδιακά και κάποια καλύτερα πράγματα για εσάς. Αυτά θα ξεκινούν από τη διάθεσή σας και θα επεκτείνονται στην εργασία, στα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας. Δύναμη και αποφασιστικότητα θα σας προσφέρει και ο Αρης από τις 29 και μετά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία ενός δύσκολου διαστήματος για εσάς που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Επιστρατεύστε, λοιπόν, την υπομονή, την προσοχή και την ψυχραιμία σας και ό,τι μπορείτε να μεταθέσετε για την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα είναι προς το συμφέρον σας. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη που θα συνοδευθεί από μια Νέα Σελήνη. Τα δύο αυτά φαινόμενα θα πραγματοποιηθούν στις 21 στον Καρκίνο και μπορεί να φέρουν αναβολή, καθυστέρηση ή όχι την εξέλιξη που θα επιθυμούσατε σε κάποιο σχέδιό σας. Δεδομένου ότι και ο... επιθετικός και ανταγωνιστικός Αρης βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, καλό θα είναι να επιδείξετε ανοχή και συμβιβαστικό πνεύμα όπου υπάρχουν διαφορές.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και μάλλον αρχίζει κάπως να δείχνει περισσότερο τα... δόντια του παρά την καλή του πλευρά προς εσάς. Η εβδομάδα ξεκινάει με μια επιθετική θα μπορούσαμε να πούμε ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο την Κυριακή και θα συνοδευθεί από Νέα Σελήνη. Παράλληλα, ταλαιπωρείστε από την αρνητική επίδραση του Ερμή, ο οποίος δημιουργεί μπερδέματα, αναβολές και καθυστερήσεις σε κάποια από τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί σε συμφωνίες, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις και κάθε είδους έντυπο και έγγραφο. Δεδομένου ότι το ξεκίνημα του Ιουλίου θα φέρει και μια άλλη έκλειψη που θα σας επηρεάσει, αξιοποιήστε με κάθε τρόπο, είτε για να διευθετήσετε διαφορές είτε για να κλείσετε εκκρεμότητες, τις ημέρες από την Τετάρτη έως και την Κυριακή στις 28.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποικιλοτρόπως κουρασμένους σας βρίσκει η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, η οποία γενικότερα δεν μπορεί να πει κανείς ότι παρέχει ιδιαίτερη εύνοια σε κάποιο ζώδιο. Η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν θα αφήσουν και πολλούς ανεπηρέαστους. Γεγονός, πάντως, είναι πως ό,τι αρνητικό συμβαίνει πια είναι μάλλον... εξασθενημένο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο. Τα σημαντικά και τα σοβαρά, όμως, που μπορείτε να μεταθέσετε για μετά την 1η Ιουλίου μάλλον θα έχουν κάπως καλύτερη τύχη. Δοσοληψίες με το Δημόσιο ή τη Δικαιοσύνη και ακόμα ό,τι σχετίζεται με ταξίδια, ξένους και εξωτερικό επιβαρύνονται με κάποιον τρόπο και δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος δηλώνει αποχώρηση -προς μεγάλη σας χαρά, αφού ο Ιούλιος σε αρκετά θα είναι καλύτερος-, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά απρόβλεπτη και θέλει προσοχή. Ιδιαίτερα από εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Εσείς να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και  να επιζητάτε την καθαρότητα παντού. Επίσης να προσέξετε τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεστε με άλλους. Ακόμα ασφάλειες, συντάξεις, αποζημιώσεις, μετοχές, διατροφές και κληρονομικά. Από τις 29 Ιουνίου και μετά θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες για εσάς και θα μπορέσετε να κυνηγήσετε κάτι καλύτερο στα σχέδιά σας και να προχωρήσετε κάποια σημαντική σας σχέση.
 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και τα σήματα που αρχίζει να στέλνει από αυτή την εβδομάδα μάλλον δεν είναι και τόσο καθησυχαστικά ως προς την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ποιων πραγμάτων; Γενική πρόβλεψη βλέπετε είναι αυτή και όχι εξειδικευμένη, αλλά ο τομέας που θα δεχτεί τη μεγαλύτερη πίεση είναι αυτός που περιλαμβάνει συνεταιρισμούς, γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά λέει η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθούν απέναντί σας στον Καρκίνο την Κυριακή στις 21. Μάλλον κάτι αλλάζει στο αντικείμενο; Στον τρόπο ή τον χώρο εργασίας; Διαμονής; Αυτό είναι το πρώτο λάκτισμα και τα περισσότερα θα φανούν στην επόμενη έκλειψη στις 5 Ιουλίου. Εσείς να είστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι, γιατί τώρα... ψήνονται πράγματα που θα φανούν αργότερα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος σε αποχώρηση και αυτό είναι αρκετά καλό για εσάς, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι μέσα στον Ιανουάριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ιούλιος έρχεται με άλλη... ατζέντα, η οποία μάλιστα είναι και περισσότερο ευνοϊκή. Προς το παρόν, όμως, υπάρχει ακόμα αυτή η εβδομάδα, η οποία μάλιστα ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον Καρκίνο και θα συνοδευθεί από Νέα Σελήνη. Παρόλο που δεν σας επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά κάπου, μπορεί να αναδείξει αδυναμίες ή «αρρυθμίες» στα επαγγελματικά αλλά και στη φυσική σας κατάσταση. Οπως και να έχει, από την Κυριακή στις 28 και μετά θα μπορείτε να κάνετε πιο αποτελεσματικές κινήσεις όχι μόνο στο να διορθώσετε πράγματα αλλά και στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή 28.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου αυτή και μάλλον θα βιάζεστε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού είναι αυτή που κλείνει έναν κουραστικό και δύσκολο κύκλο που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Λίγη προσοχή και λίγη υπομονή ακόμα, γιατί κάθε φορά που ξεκινάει ένας τέτοιος κύκλος αλλά και κάθε φορά που κλείνει υπάρχει ένα αξιοσημείωτο γεγονός και όχι πάντα εύκολο. Αν πρέπει να αποφασίσετε, λοιπόν, κάτι σημαντικό ή να προχωρήστε σε πιο σίγουρη δράση, προτιμήστε μετά τις 28. Αυτό αφορά και κάποια σχέση επαγγελματική, συγγενική, φιλική ή αισθηματική που δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε. Αν μάλιστα συμβαίνει να είστε γεννημένοι μέσα στον Μάρτιο, αυτό ισχύει περισσότερο. Ο... παραπλανητικός Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ