Lifestyle|19.12.2018 10:13

Ανουσάκη: Το πρόβλημα της υγείας της και το σχόλιο για τον Βουτσά (vid)

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε είσοδο στο πλατό με... πατερίτσα. Η 74χρονη ηθοποιός με το γνωστό της μπρίο, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που της δημιούργησαν τα... τακούνια. 

Αποκάλυψε ότι τα τακούνια τής έκαναν ζημιά στο ισχίο και πρόσθεσε πως αυτό συμβαίνει σε πολλές γυναίκες λόγω της φιλοδοξίας τους και της... κουταμάρας. Πριν δέκα χρόνια, η Ελένη Ανουσάκη δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου διότι είχαν σπάσει τα ισχία της και μάλιστα έχει κάνει επέμβαση στο ΚΑΤ και στα δυο.

Είπε, μάλιστα, πως ο κόσμος νομίζει ότι κουτσαίνει, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να περπατάει και χωρίς την πατερίτσα. Έδωσε δε μια συμβουλή στις γυναίκες. Να μην φορούν ψηλά τακούνια και να μην παρασύρονται από τη μόδα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ελένη Ανουσάκη είπε ότι έδινε πάντα σημασία στην ποιότητα και όχι στην εμφάνιση και αναφέρθηκε με αγάπη στον επίχρόνια σύζυγό της, σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας, Δημήτρη Παπακωνσταντή

Ανέφερε επίσης και κάτι που την πίκρανε και σχετίζεται με τον παλιό της φίλο Κώστα Βουτσά, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φέρεται να έχει τοποθετηθεί αρνητικά σε συνέντευξή του για τους ηθοποιούς που μπήκαν στη Βουλή. 

Η Ελένη Ανουσάκη είπε για τον ηθοποιό με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου:

«Ο Κώστας Βουτσάς πολλές φορές με έχει "καρφώσει", εγώ δεν θα τον "καρφώσω". Είχε βγει σε μία συνέντευξη και είχε πει κουταμαρίτσες. Όχι εις βάρος μου, γενικά. Ο Κώστας ξεχνάει, έχει ίσως μια μνήμη… Τον αγαπώ. Μόνο τη φωνή του να προσέξει λίγο. Είπε μία μέρα "ηθοποιοί στη Βουλή"; Έδειξε μια αγένεια…».

 

Ελένη Ανουσάκη