Lifestyle|25.06.2020 14:19

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου: Δίδυμοι, μην σας καταδιώκουν εμμονές τελειότητας

Newsroom

Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία έκλειψη της περιόδου και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω. Η έκλειψη αυτή θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Εδώ - και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία - μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες για να ανατρέψεις τη ρουτίνα που δεν σου επιτρέπει να ανανεωθείς και σε κουράζει. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε πρωτότυπες ιδέες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητά της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σου ξυπνήσει γνώριμα οικεία συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσεις με άκρως θετικό τρόπο σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις που σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να αποβάλεις το άγχος. Η κατανόηση που δείχνεις σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν θα δημιουργήσει αρμονική επικοινωνία σε συναδελφικό επίπεδο.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου απογειώνει την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και φτιάχνουν τη διάθεση σου.

Αισθηματικά

Εκπλήξεις και ανατροπές ευνοούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένα άκρως παθιάρικο και αισθησιακό σκηνικό. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να απογειώσει τα συναισθήματά σου και να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που σε απασχολούν το προηγούμενο διάστημα. Φαίνεται ότι τα εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και μπορείς να προχωρήσει σε συναλλαγές και συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά θετικές για εσένα. Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε λύσεις που οφείλεις να δώσεις. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν χρήζουν λύσης και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις πιθανούς προβληματισμούς που έχεις καιρό και αφορούν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς τις στιγμές και την παρέα με το ταίρι σου αλλάζοντας την καθημερινότητα και ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπο έρχεται και σε αιφνιδιάζει με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η ευστροφία σου μπορεί να δώσει πολλά.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικά

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε ενθουσιάσουν. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να λύσεις θέματα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν.

Αισθηματικά

Χαρά, κέφι, διάθεση για πρωτοτυπία και περιπέτεια λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ρουτίνα και γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά κεραυνοβόλος έρωτας που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευφάνταστες απόψεις σου δημιουργούν ένα νέο μοναδικό πλαίσιο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με θετικά βήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα του παρελθόντος. Ανακαλύπτεις την δύναμή σου και μπορείς να ξεπεράσεις ότι πιθανά επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κινηθείς διαισθητικά για να εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους των ανασφαλειών σου.

Αισθηματικά

Εκπλήξεις μπορεί να απογειώσουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δημιουργούν άγχος. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορούν να ξεπεραστούν αν αφουγκραστείς το ένστικτό σου και εμπιστευτείς την κατεύθυνση που σου δίνει.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε ικανοποιήσουν έντονα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να εκκρεμούσαν επηρεάζοντας τη σχέση σας.

Αισθηματικά

Δρομολογώντας κοινά σχέδια με το ταίρι σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί σχεδιάζοντας τα όνειρά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται αιφνιδιαστικά ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν μέσα από το φιλικό περίγυρό και θα ζητήσουν να συνεργαστούν μαζί σου σε πρωτότυπες ιδέες σου που έχουν εντυπωσιάσει. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες και φρόντισε να κλείσεις όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να σε εμποδίσουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν στη σχέση σου και να δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα που δίνεις με το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείστε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ανατρέποντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου προβολή καθώς θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Αισθηματικά

Μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει εδώ και καιρό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αμφιβολίες και να δεις το μέλλον σου μαζί του με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει στην αγάπη εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν εδώ και καιρό με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια στις συνεργασίες σου βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργατικότητας.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό ο στον Ταύρο φέρνει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο που σε αναστατώνουν. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθάνε να τα αντιμετωπίσεις με πρακτική σκέψη και λογική διάθεση.

Αισθηματικά

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και ανατριχίλα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν λύσεις λόγω των πρωτότυπων απόψεων και ειδών που μπορεί να έχεις. Οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα εξελίσσονται θετικά καθώς το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί και σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους.

Αισθηματικά

Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Έχεις την διορατικότητα και την έμπνευση να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που πραγματικά σου ταιριάζουν. Προχώρησε χωρίς δισταγμούς και με αισιοδοξία στα επόμενα βήματά σου.

ζώδια Ιουνίουαστρολογικές προβλέψειςζώδια