Lifestyle|24.02.2019 13:09

Η ερωτική συνάντηση της Lady Gaga και της Σαρλίζ Θέρον (pics+vid)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Δεν είναι φίλες καρδιακές, κυρίως επειδή έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Είναι δυο από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες του κόσμου και άτυπες πρέσβειρες του κινήματος MeToo. Ανάμεσά τους υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και εκτίμηση, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δύσκολες προσωπικές τους ιστορίες (η Lady Gaga είναι θύμα βιασμού και η Σαρλίζ Θέρον ήταν μάρτυρας του φόνου του βίαιου πατέρα της, από τη μητέρα της σε αυτοάμυνα) έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους έναν αόρατο δεσμό. 

Οι δυο σταρ συναντήθηκαν στα 25α Elle Women in Hollywood Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου στο Beverly Hills και άναψαν φωτιές στους δημοσιογράφους με τις όλο νόημα πόζες στο φακό. Η Lady Gagα με oversized κοστούμι Marc Jacobs και η Σαρλίζ Θέρον με Dior στήθηκαν μπροστά στις κάμερες σχεδόν σαν ερωτευμένο ζευγάρι με τους φωτογράφους να παρακαλούν για ένα πλάνο. 

Η Lady Gaga στον έβδομο ουρανό

Δεν πιστεύει την τεράστια επιτυχία της ταινίας «A Star Is Born», στην οποία πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Μπράντλεϊ Κούπερ. Στην εκδήλωση Elle Women in Hollywood Awards, που παραβρέθηκε ως επίτιμη καλεσμένη, δήλωσε ότι ζει το όνειρό. Το soundtrack της ταινίας έχει εκτοξευθεί στην κορυφή, φήμες τη θέλουν υποψήφια στα Όσκαρ, η συνεργασία με τον Κούπερ ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχη και πρόσφατα... αρραβωνιάστηκε. Τι άλλο να συμβεί στην 32χρονη σουπερσταρ για να δηλώσει ικανοποιημένη. Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly για την προώθηση της ταινίας ανέφερε ότι την ημέρα που θα γίνονταν τα γυρίσματα τις πιο δύσκολης σκηνή του A Star Is Born, της τηλεφώνησαν ότι η κολλητή της φίλη Σόνια Ντέρχαμ πεθαίνει από καρκίνο. Άφησε τα γυρίσματα, πήγε κοντά της και όταν επέστρεψε - αφού είχε φύγει από τη ζωή η φίλη της - έπαιξε τη σκηνή. «Η ζωή είναι δύσκολη», είπε στον δημοσιογράφο ... «αλλά πρέπει να μένουμε ενωμένοι»! 

Ακτιβίστρια και αεικίνητη η Θέρον

Η Σαρλίζ στηρίζει το #MeToo όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Η βραβευμένη με Όσκαρ 43χρονη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε για να πάρει 22 κιλά για την ταινία «Tully», και έπαθε κατάθλιψη για να τα χάσει. Όσα κιλά και να πάρει ή να χάσει, το πάλαι ποτέ κορίτσι της διαφήμισης του Campari, παραμένει μια από τις ομορφότερες σταρ του Χόλιγουντ. Και δεν είναι μόνο όμορφη. Είναι ενεργή ακτιβίστρια, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας και μια από τις πιο επιδραστικές γυναικείες φωνές στο Χόλιγουντ σήμερα.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι γυναίκες έχουν πάρει φωτιά στη βιομηχανία του θεάματος και είμαι πραγματικά υπερήφανη που την άναψα μαζί τους» έχει δηλώσει μεταξύ άλλων η Σαρλίζ Θέρον, στο εκπαιδευτικό φόρουμ Global Education and Skills Forum στο Ντουμπάι, τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις και τη συνάντησή τους.

Lady GagaMeTooΣαρλίζ Θερόν