Lifestyle|02.07.2020 16:48

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύψεις Βερύκιου για τις συζητήσεις με τον Κοντομηνά

Newsroom

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για την Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου, η οποία αποχώρησε από τον Alpha μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της και στο πλευρό της, γιατί όπως είπε «Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες». 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα έγραψε τον επίλογο στην τελευταία εκπομπή - Κλείνει ένας κύκλος

Το τηλεοπτικό «αντίο» της παρουσιάστριας του Alpha σχολίασε η εκπομπή του «Happy Day» και ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος έκανε αποκαλύψεις και για τις διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Κοντομηνά, σχετικά με το συμβόλαιό της. «Η Μενεγάκη δεν ήταν μόνο ένας επαγγελματίας. Αλλά έχει και επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον ιδιοκτήτη για το δικό της μπάτζετ, δεν παίζονται. Δεν παίζεται. Με όλη μου την αγάπη, κάθε επιτυχία». 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή: Η υπόσχεση που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος θυμήθηκε την «εισβολή» του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από τέσσερα χρόνια με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Κοντομηνάς είχε εισβάλει ξαφνικά στην εκπομπή της, ενώ η παρουσιάστρια βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον μάγειρά της. «Τότε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έδειξε πως είναι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία της στιγμή. Θα σας αποκαλύψω ένα μόνο πράγμα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στην κορύφωση του αγώνα για να διατηρηθεί το κανάλι όρθιο, σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα studio pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη. Μου είπε ετοιμάσου.

Τα "ετοιμάσου" τα δικά του ήταν πυρηνικές βόμβες. Και μπουκάραμε μέσα στο πλατό. Στην κουζίνα, την ώρα της μαγειρικής. Θέλω να σας πω πως αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του τότε κυβερνώντος κόμματος στο θέμα των πολιτικών αδειών. Εκεί που η Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού, δεν τα έχασε. Εκεί έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν». 

Δήμος ΒερύκιοςΕλένη ΜενεγάκηAlpha TV