Lifestyle|19.12.2018 20:04

Φιλίνη, Στικούδη και η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο «YFSF»

Αλέξης Μίχας

Στην τελική ευθεία μπαίνει το στήσιμο του «Your Face Sounds Familiar» που επιστρέφει στην συχνότητα του ΑΝΤ1 με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Σε αυτό που θα διαφοροποιείται ο πέμπτος κύκλος από τους προηγούμενους είναι πως θα είναι μαγνητοσκοπημένος και αυτό θα γίνει, όπως εξηγούσε στο ethnos.gr πηγή του ΑΝΤ1, «για λόγους χρόνου μιας και οι περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ όσον αφορά στην επιτροπή έχουν σχεδόν κλείσει Μαρία Σολωμού, Τάκης Ζαχαράτος και Δημήτρης Σταρόβας. Πιθανότατα θα υπάρχει και τέταρτο μέλος που θα είναι η Ντορέττα Παπαδημήτριου μιας και η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί.

Όσον αφορά στα ονόματα των συμμετεχόντων το παζλ συμπληρώνεται με τους Πασχάλη Τσαρούχα, Αργύρη Αγγέλου, Ελένη Φιλίνη, Ευθύμη Ζησάκη, Κατερίνα Στικούδη, Μελίνα Μακρή και Χρύσπα. Η προσθήκη της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι ο τραγουδιστής των «48 ωρών» Βαγγέλης Παναγόπουλος που συζήτησε σήμερα με την παραγωγή. Αναζητούνται ακόμη ένας με δύο καλλιτέχνες προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τελική δεκάδα. 

All Star Your Face Sounds FamiliarΑΝΤ1