«Victoria's Secret» και «La Casa de Papel» ψηφίζουν Ελλάδα για ξέφρενα πάρτι
NewsroomΗ Ελλάδα βρίσκεται ριζωμένη στην καρδιά της. Το σούπερ μόντελ, Άνα Μπεατρίς Μπάρος, απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Η κάμερα του Mykonos live TV κατέγραψε την καλλονή μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η διάσημη βραζιλιάνα φαίνεται πως θεωρεί την Ελλάδα έναν ασφαλή προορισμό για την ίδια και την οικογένειά της εν μέσω πανδημίας. Ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια η Μπάρος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής εκατομμυριούχο σύζυγό της στη Μύκονο που διατηρούν εξοχική κατοικία.
Η συμπατριώτισσά της, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, εξακολουθεί να χαιρετά άφοβα τον ελληνικό ήλιο στη Μύκονο. Μάλιστα, εκεί γιόρτασε τα τριακοστά γενέθλια του αρραβωνιαστικού της, του Γερμανού τερματοφύλακα Κέβιν Τραπ. Του ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. «Χρόνια πολλά στην αδελφή ψυχή μου. Η ζωή είναι πολύ καλύτερη μαζί σου, Κέβιν Τραπ. Σ' αγαπώ» έγραψε το νεαρό μοντέλο στα social media. Οι διακοπές τους φαίνεται πώς είναι ένα ατέλειωτο πάρτι.
Η Ελλάδα εμπνέει σιγουριά και στον «Ελσίνκι» από το «La Casa de Papel». Ο Σέρβος καλλιτέχνης, Ντάρκο Πέριτς, έκανε τις βόλτες του στην Πάρνηθα και έπαιξε μπάσκετ στα Σεπόλια με τη φανέλα των Milwaukee Bucks.
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου