Lifestyle|11.07.2020 14:54

«Victoria's Secret» και «La Casa de Papel» ψηφίζουν Ελλάδα για ξέφρενα πάρτι

Newsroom

Η Ελλάδα βρίσκεται ριζωμένη στην καρδιά της. Το σούπερ μόντελ, Άνα Μπεατρίς Μπάρος, απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Η κάμερα του Mykonos live TV κατέγραψε την καλλονή μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η διάσημη βραζιλιάνα φαίνεται πως θεωρεί την Ελλάδα έναν ασφαλή προορισμό για την ίδια και την οικογένειά της εν μέσω πανδημίας. Ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια η Μπάρος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής εκατομμυριούχο σύζυγό της στη Μύκονο που διατηρούν εξοχική κατοικία. 

Η συμπατριώτισσά της, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, εξακολουθεί να χαιρετά άφοβα τον ελληνικό ήλιο στη Μύκονο. Μάλιστα, εκεί γιόρτασε τα τριακοστά γενέθλια του αρραβωνιαστικού της, του Γερμανού τερματοφύλακα Κέβιν Τραπ. Του ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. «Χρόνια πολλά στην αδελφή ψυχή μου. Η ζωή είναι πολύ καλύτερη μαζί σου, Κέβιν Τραπ. Σ' αγαπώ» έγραψε το νεαρό μοντέλο στα social media. Οι διακοπές τους φαίνεται πώς είναι ένα ατέλειωτο πάρτι. 

T
T
T

Η Ελλάδα εμπνέει σιγουριά και στον «Ελσίνκι» από το «La Casa de Papel». Ο Σέρβος καλλιτέχνης, Ντάρκο Πέριτς, έκανε τις βόλτες του στην Πάρνηθα και έπαιξε μπάσκετ στα Σεπόλια με τη φανέλα των Milwaukee Bucks. 

Άνα Μπεατρίς ΜπάροςLa casa de papelΜύκονοςκαλοκαίριδιακοπές