Lifestyle|12.07.2020 12:11

Τελικός J2US: Η Άσπα Τσίνα, το στριπτίζ της Πρεζεράκου και η υψηλή τηλεθέαση

Newsroom

Η βραδιά του μεγάλου τελικού του «Just The 2 Of Us» επιφύλασσε μια σειρά από θεαματικές εκπλήξεις που εκτόξευσαν την τηλεθέαση, φέρνοντας το διαγωνιστικό σόου του OPEN στην κορυφή. Και τα 14 ζευγάρια διαγωνιζομένων βρέθηκαν ξανά στο stage με ανατρεπτικές εμφανίσεις, η Άσπα Τσίνα που είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας επέστρεψε συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό, η μοναδική Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας με διαφορετικό τρόπο μεγάλες επιτυχίες της –με τον Τάσο Ξιαρχό να έχει χορογραφήσει την εμφάνισή της-, ενώ ένα ξεχωριστό act έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου που τραγούδησε το «Τον Χειμώνα Δεν Τον Θέλω».

Διαβάστε ακόμα: Τελικός J2US: Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό οι νικητές του λαμπερού σόου του OPEN

Το μικρόφωνο έπιασε και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης λέγοντας το «Όσο Έχω Φωνή» της Άννας Βίσση και το «Υποφέρω» της Δέσποινας Βανδή. Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μαζί μαζί με τον Άρη Μακρή τραγούδησαν το «Yoy can leave your hat on» και παράλληλα η ίδια λικνίστηκε σε αισθησιακούς ρυθμούς, φορώντας μόνο μαύρα δαντελένια εσώρουχα. 

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του «Just The 2 Of Us» χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση, τερματίζοντας πρώτος στο δυναμικό κοινό, στη ζώνη μετάδοσής του, με διαφορά μεγαλύτερη των 9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι (ANT1). Ο μεγάλος τελικός του διαγωνιστικού σόου τραγουδιού με τον Νίκο Κοκλώνη κινήθηκε σε μέσο όρο άνω του 19,6% (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) στο δυναμικό κοινό 18-54, με το τέταρτο της ανακοίνωσης του νικητή να καταγράφει μέσο όρο 24,6%. 

Σαρωτικά ήταν τα ποσοστά και στα γυναικεία κοινά, με τις Γυναίκες 15-44 να σημειώνουν μέσο όρο τηλεθέασης 22,4% και το τέταρτο στο οποίο ο Κοκλώνης ανακοίνωσε πως οι νικητές του «Just The 2 Of Us» είναι ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά να σημειώνει τηλεθέαση 28,4%.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες του σόου και την παραγωγή για τη στήριξη δύο μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων: 25.000 ευρώ για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και 15.000 ευρώ για το νοσοκομείο Σωτηρία.

Το twitter πήρε για μια ακόμα φορά φωτιά, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τα δρώμενα στο σόου, κάνοντας το #j2US πρώτο trend στο ελληνικό twitter, με σχεδόν 10.000 tweets. 

T
T
T
T

Νικητές του Μεγάλου Τελικού η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό 

Νικητές του «Just The 2 Of Us» αναδείχθηκαν ο Τάσος Ξιαρχό και η παρτενέρ του Κόνι Μεταξά, που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού αφήνοντας, έτσι, στη δεύτερη θέση τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη. Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την έκανε ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν τις 2:00 το πρωί.  Οι δύο καλλιτέχνες, με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες, ήταν από την αρχή του παιχνιδιού το απόλυτο φαβορί για την κορυφή.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στον μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us», ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά το «Cry me a river», το οποίο γι’ ακόμα μία φορά το είπαν εξαιρετικά. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Στο τέλος του τραγουδιού, ο Τάσος πήρε αγκαλιά την Κόνι για να την κατεβάσει από τον πάγκο που είχε στηθεί πάνω στη σκηνή και «κόλλησαν» μεταξύ τους, καθώς το κολιέ που φορούσε ο χορογράφος πιάστηκε στο ρούχο της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να κατέβουν τα σκαλιά… αγκαζέ. 

Στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε το «Telephone» των δημιουργών Stefani Germanotta, Rodney Jerkins, LaShawn Daniels, Lazonate Franklin και Beyoncé Knowles, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσαν την «Κιβωτό» της Ελένης Βιτάλη. 

Άσπα ΤσίναJ2USΔέσποινα ΒανδήτηλεθέασηΈρρικα Πρεζεράκουτελικός