Lifestyle|20.12.2018 15:41

Ιρίνα Σάικ: Είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty

Newsroom

Η Ιρίνα Σάικ έχει πάνω από 11 εκατομμύρια followers στο Instagram, είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου, είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα έχει μια κόρη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Το brand Marc Jacobs Beauty όρισε την Ιρίνα Σάικ, πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας της που θα κάνει ντεμπούτο το 2019. Η πρώτη εικόνα από τον φωτογραφικό φακό του Ντέιβιντ Σιμς, εμφανίζει το 32χρονο μοντέλο να διαφημίζει τις σκιές Eye-Conic Multi-Finish Eyeshadow in Glambition και το μολύβι ματιών Highliner Matte Gel Eye Crayon φορώντας ένα κασκόλ στο κεφάλι σε μοβ απόχρωση.

«Όταν εισήλθαμε στην αγορά της Ρωσίας νωρίτερα φέτος, γνωρίζαμε ότι θέλαμε να έχουμε κάποιον που έμφυτα συνδύαζε την ομορφιά και τη δύναμη της περιοχής. Η Ιρίνα ήταν μια φυσική επιλογή και είμαστε ενθουσιασμένοι που την εντάξαμε στην ομάδα εντυπωσιακών γυναικών που έχουν εκπροσωπήσει τη Marc Jacobs Beauty», δήλωσε η Τάρα Λόφτις, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Kendo Brands.

«Αγάπησα και θαύμασα τον Μαρκ για τη θαυμάσια μόδα του και το πρωτότυπο όραμά του για την ομορφιά» ανέφερε η Ιρίνα Σάικ. «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη Marc Jacobs Beauty στην πατρίδα μου» συμπλήρωσε.

T
 
T
T
T
 
T
Marc JacobsΙρίνα Σάικ