Lifestyle|20.12.2018 16:08

Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε σε κλάματα on camera (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (19/12), πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» στο Broadway σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Πρωταγωνίστρια της παράστασης, που ενσαρκώνει το Κατερινιώ, ρόλο που υποδύθηκε η Αλίκη πριν από 50 χρόνια, είναι η Μαρία Κορινθίου.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Τάκης Βουγιουκλάκη μίλησε στις κάμερες και είπε τα καλύτερα για τη Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο, ακούγοντας τα πανέμορφα λόγια του, συγκινήθηκε πάρα πολύ και ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συγκρατηθεί.

«Τι να πω για αυτή την ταλαντούχα γυναίκα με την ακτινοβολία, την αυτοπεποίθηση που έχει. Γεμίζει τη σκηνή. Είναι μια ταλαντούχα γυναίκα και απέδωσε το Κατερινιώ μοναδικά, με τη δική της σφραγίδα. Δεν έκανα στο μυαλό μου καμία σύγκριση, πραγματικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που μιμούνται και αυτό είναι το λάθος. Σήμερα κανένας από τους ηθοποιούς, μα κανείς, δεν μιμήθηκε. Κι αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία της παράστασης. Η Μαρία πήρε τη σκυτάλη από τους μεγάλους και προχωράει μόνη της, με την αυτοπεποίθηση και το τεράστιο ταλέντο της», δήλωσε ο αδελφός της Αλίκης.

παράστασηΜαρία Κορινθίου