Lifestyle|20.12.2018 20:16

Αργύρης Αγγέλου: Απέρριψε πρόταση να πάει στο Nomads

Newsroom

Ο Αργύρης Αγγέλου, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την κωμική σειρά «Στο Παρά 5» και «Σαββατογεννημένες», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρόταση που του έγινε πριν λίγο καιρό από τον ΑΝΤ1 για να πάει στο Nomads.

«Μου πρότειναν να πάω στο «Nomads». Ναι, το έζησα κι αυτό! Με πήραν τηλέφωνο και γελάσαμε πολύ. Παιδί μου, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Είναι πολύ δύσκολα και θαυμάζω τους γνωστούς μου που έχουν πάει και μου έχουν πει τι κινδύνους κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Ο οργανισμός μετά κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει. Οι παίκτες εκεί πληρώνονται με τη βδομάδα. Εμένα θα με πλήρωναν με την ώρα! Γιατί δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα να ξεπεράσω το 8ωρο! (γελάμε) Δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός. 

Το τελευταίο διάστημα, επίσης, ακούγονται διάφορες φήμες που τον θέλουν να παίρνει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar». «Ναι, μου το πρότειναν. Είναι πάρα πολύ ωραίο, μου αρέσει, όταν μπορώ το βλέπω, αλλά δεν είμαι σε φάση να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω κάτι άλλο κι όχι μία από τα ίδια», τόνισε. 

Αργύρης ΑγγέλουΑΝΤ1Nomads