Lifestyle|21.07.2020 13:07

GNTM 3: Αυτά είναι τα 10 κορίτσια και 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Newsroom

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο του «GNTM». Η παραγωγή του προγράμματος έχει ξεκινήσει οντισιόν και γυρίσματα από τις αρχές Ιουνίου. Ήδη αρκετοί από τους παίκτες που έχουν περάσει μπροστά από την κριτική επιτροπή κατάφεραν να μαγέψουν τόσο με τις τέλειες αναλογίες τους, όσο και με την προσωπικότητά τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις και με την διαφορετικότητά τους.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» αποκάλυψε τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που φαίνεται να κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ενταχθούν στην τελική εικοσάδα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι κριτές έχουν διαλέξει πολλά διαφορετικά στυλ και ότι φέτος το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. «Οι ιθύνοντες της παραγωγής αποφάσισαν φέτος να επιλέξουν αγόρια και κορίτσια, τα οποία είναι λίγο πιο μικρά σε ηλικία και λίγο πιο εύπλαστα στην εικόνα τους για να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διάφορα concept» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN

Παράλληλα, στον φωτογραφικό φακό του Πάνο Γιαννακόπουλου στήθηκαν οι παίκτες του ριάλιτι μόδας με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη δοκιμασία και σίγουρα όπως κάθε πρώτη φορά οι ανυποψίαστες συμμετέχοντες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτόΜπορεί στο παρελθόν να είχαμε απολαύσει άπειρους καβγάδες ανάμεσα στα μοντέλα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ωστόσο, τώρα αυτό δεν θα μπορεί να γίνει, αφού μόνο πέντε άτομα θα είναι σε κάθε λήψη, τα οποία μάλιστα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

GNTM 3Βίκυ ΚαγιάGNTMριάλιτιΓιώργος Καράβαςμόδα