Lifestyle|21.12.2018 09:23

Τα ζώδια της Παρασκευής (21/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους υποδεικνύει αρκετές συναντήσεις µε αγαπηµένους σου ανθρώπους. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις πληροφορίες που θα λάβεις. Αιτία θα είναι το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δείχνει πως θα υπάρχει µια τάση να κρυφτούν κάποια πράγµατα.

Ταύρος

Σήµερα θα ασχοληθείς κατά βάση µε οικονοµικά ζητήµατα καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους θα φέρει στο µυαλό σου υποχρεώσεις που σχετίζονται µε αυτά. Θα πρέπει όµως να είσαι προσεκτικός/ή σε κάθε κίνησή σου καθώς το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως µπορεί να γίνει κάποιο λάθος.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου υποδηλώνει µια µέρα που επιθυµείς την προσοχή των άλλων είτε οι συναναστροφές σας είναι προσωπικού είτε επαγγελµατικού ενδιαφέροντος. Το τετράγωνο που σχηµατίζει µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ανάγκη σου για προσοχή µπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου.

Καρκίνος

Σήµερα θα προτιµήσεις να αποσυρθείς και να δεις όσο λιγότερο κόσµο γίνεται, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς λέει πως µέσα από το φιλικό περιβάλλον θα ακούσεις νέα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Λέων

Σήµερα οι αγαπηµένοι σου φίλοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους µε κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους θα φέρει συναντήσεις και νέα από εκείνους! Το τετράγωνο που σχηµατίζει µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ακούσεις νέα τα οποία θα φτάσουν στα αυτιά σου λίγο διαφορετικά από ό,τι είναι.

Παρθένος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους σηµαίνει ότι ένα επαγγελµατικό ζήτηµα θα σε απασχολήσει αρκετά, καθώς θέλεις να δείξεις πως τα καταφέρνεις και µάλιστα χωρίς βοήθεια. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς λέει πως τα πράγµατα θα είναι λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι σκέφτεσαι - απόφυγε σηµαντικές αποφάσεις.

Ζυγός

Σήµερα θα προσπαθήσεις να βρεις µία δικαιολογία για να µην πας στη δουλειά, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήµατα της καθηµερινότητας. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κάνει ακόµα πιο έντονη την ανάγκη να φύγεις από ό,τι σε κουράζει.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και σε προτρέπει να ασχοληθείς µε γραφειοκρατικά ζητήµατα ενδεχοµένως και οικονοµικής φύσεως αλλά µε προσοχή. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος διαχείριση σε κάτι που σχετίζεται µε γραφειοκρατική διαδικασία.

Τοξότης

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους τονίζει τη σηµασία που έχουν οι διαπροσωπικές σχέσεις για εσένα αλλά και τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει ότι µπορεί να προκύψει ζήτηµα σχετικό µε το σπίτι σου και ενδέχεται να πάρεις λάθος απόφαση.

Αιγόκερως

Πολύ πιθανό να νιώθεις κουρασµένος/η πριν καν ξεκινήσεις τις δουλειές. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους φροντίζει να σου υπενθυµίζει υποχρεώσεις ρουτίνας αλλά και αγγαρείες! Το τετράγωνο που θα σχηµατίσει µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα παρασύρει το µυαλό σου σε σκέψεις ουτοπικές.

Υδροχόος

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση νέων χόµπι. Υπεύθυνη γι’ αυτό η Σελήνη στους ∆ιδύµους που θα εξάρει τη φαντασία σου. Το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς λέει πως θα έρθουν στην επιφάνεια οι ικανότητές σου να βρίσκεις δικαιολογίες προκειµένου να αποφύγεις τα δύσκολα!

Ιχθύες

Θέµατα ακίνητης περιουσίας ή µε την οικογένεια θα έρθουν στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή κατά την επίλυσή τους καθώς το τετράγωνο µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σηµαίνει πως κάποια εµπλοκή σε συζητήσεις σοβαρών θεµάτων µπορεί να σε αποσυντονίσει.

ζώδιαωροσκόπιο