Lifestyle|12.08.2020 16:25

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη της είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης

Newsroom

Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου εξέφρασε την αγάπη και τον ενθουσιασμό της για την κόρη της, Χριστίνα. Η ηθοποιός είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, την οποία απέκτησε με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα.

«Η Χριστίνα μας επταθλήτρια και 4η από χθες Πανελληνιονίκης! Σ´ ευχαριστώ αγαπημένη μου κόρη για το πάθος και την δύναμη με την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχομαι σε όλη σου την ζωή να λάμπεις όπως τώρα» σημείωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

T
T
T

Ποια είναι η Πέγκυ Σταθακοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Το θεατρικό της ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε το 1983 στον θίασο του Κώστα Καρρά με το έργο του Κλαρκ «Σε ποιον ανήκει η ζωή μου». Λίγους μήνες μετά συμμετείχε ως Βαλερύ Ποπώφ στην «Εύθυμη Χήρα», δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε και σε άλλες παραστάσεις. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 1983 και συγκεκριμένα στη σειρά της ΕΡΤ «Κάθοδος». Στη συνέχεια έλαβε μέρος στο «Μινόρε της Αυγής» και «Το Πήδημα του Βάτραχου».

T

Στα μέσα του 1990 πρωταγωνίστησε στο «Τμήμα Ηθών», στον «Ταύρο με Τοξότη», έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Βούρο, στην «Εκτέλεση» όπου ερμήνευσε το ρόλο της Πηνελόπης Δέλτα. Μάλιστα γι αυτή της, την ερμηνεία πήρε βραβείο ερμηνείας. Επίσης πρωταγωνίστησε στο «Μια Ζωή για την Έλσα», όπου είχε το ρόλο της νεαρής ταλαντούχας αρχιτέκτονα που έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του καρκίνου. Μετά από χρόνια έχοντας στο πλευρό της ξανά τον Γιάννη Βούρο πρωταγωνιστή στο «Και Sera Sera», ενώ είχε ερμηνεύσει την «Κάτια Τσακίρη» στον «Πρίγκιπα της Φωτιάς» που προβλήθηκε από το Οpen TV.

Πέγκυ Σταθακοπούλου