Lifestyle|16.08.2020 15:42

Ρίτα Ορα: Διακοπές στην Κέρκυρα για την 29χρονη ποπ σταρ

Newsroom

Μετά τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γιους του και την Τζένιφερ Λόπεζ, τώρα στην Ελλάδα και η ποπ τραγουδίστρια Ρίτα Όρα (Rita Ora). Η διάσημη σταρ κάνει διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και φαίνεται ενθουσιασμένη με τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου. 

Η Βρετανή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την Κέρκυρα και πόζαρε με μαγιό. «Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που περνάω χρόνο με τους φίλους μου και την οικογένεια μου όλο αυτό το διάστημα», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγο πριν την Κέρκυρα πάντως η 29χρονη Ρίτα Όρα και ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά βρέθηκαν στην Ίμπιζα και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους από τις κάμερες των paparazzi. 

 

Σύμφωνα με τη Mirror: «Είναι σοβαρή η σχέση της με τον Ρομέν Γαβρά και αγαπιούνται πολύ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που είναι σε σοβαρή σχέση με κάποιον», αναφέρει μία πηγή στη «The Sun». Πάντως, η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει πολύ ευτυχισμένη, ενώ ανέβασε και η ίδια φωτογραφίες της από τις διακοπές τους στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Τον Μάρτιο του 2020 η Ρίτα Όρα κυκλοφόρησε το κομμάτι «How to be lonely», το οποίο έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής Lewis Capaldi μαζί με τον Tomas Man.

 
διακοπέςΡίτα ΌραΚέρκυρα