Lifestyle|03.10.2020 11:26

Nicole Poturalski: Το «σκάνδαλο» πίσω από τη νέα σύντροφο του Μπραντ Πιτ

Newsroom

Οι φήμες ότι ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον και της Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ έχει νέα σύντροφο δεν είναι επιβεβαιωμένες, όμως τα διεθνή media θεωρούν σίγουρο το φλερτ με την 27χρονη καλλονή Nicole Poturalski (Nico Mary). Πολλοί θεωρούν ότι μοιάζει εμφανισιακά με την Τζολί, πάντως το μοντέλο από τη Γερμανία κρατά χαμηλό προφίλ - αν και ο (φημολογούμενος) δεσμός τους λέγεται ότι μετράει αρκετούς μήνες.  

Ο 56χρονος σταρ και η Νικόλ έκαναν μαζί διακοπές στην έπαυλη Σατό Μιραβάλ, που είχαν αγοράσει το 2011 οι «Μπραντζελίνα» για να στεγάσουν τον έρωτά τους στη Προβάνς της Γαλλίας. Η γνωριμία Πιτ-Ποτουράλσκι λέγεται ότι έγινε στο βερολινέζικο εστιατόριο Borchardt, το οποίο ο Πιτ, επισκέπτεται συχνά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Inglorious Basterds».  

T

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο σταρ και το μοντέλο εθεάθησαν σε συναυλία του Kanye West στο Hollywood Bowl του Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο. 

T

Ποια είναι η 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι

  • Είναι μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε πολλές φωτογραφήσεις για γνωστά περιοδικά όπως το Elle.
  • Έχει έναν γιο τον Εμίλ με τον οποίο φωτογραφίζεται στα social media. 
  • Μιλάει 5 γλώσσες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το μοντέλο είναι γλωσσομαθής.
  • Έχει γεννηθεί στην Γερμανία και είναι Πολωνικής καταγωγής. Ζει ανάμεσα στο Λος Άντζελες και τη Γερμανία. 
  • Έχει κοινωνικές ανησυχίες και στηρίζει το κίνημα Black Lives Matter.
T
T

Παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Nicole Poturalski είναι παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της. Είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Borchardt στο οποίο ο Μπραντ γνώρισε τη Νικόλ. Ο λόγος για τον Ρόλαντ Μέρι, ο οποίος έχει παντρευτεί πάνω από μία φορές και έχει αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά. 

Η Daily Mail κάνει λόγο για «ανοιχτό γάμο» του μοντέλου με τον επιχειρηματία και αναφέρει ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είναι γοητευμένος μαζί της και θα κρατήσει κρυφό τον δεσμό τους.

Μπραντ ΠιτΝικόλ ΠοτουράλσκιΑντζελίνα ΤζολίΤζένιφερ Άνιστον