Lifestyle|27.10.2018 15:49

Με Onirama έκανε πρεμιέρα η Σίσσυ Χρηστίδου στο Open (vid)

Newsroom

Σε ένα οικείο «σπιτικό» πλατό θα βλέπουμε από το πρωί του Σαββάτου 27/10, και κάθε σαββατοκύριακο στο Open TV, την όμορφη παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη. Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα μετά από έξι χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» συμμετέχουν και ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη. 

Η Σίσσυ με λευκό top χωρίς το ένα μανίκι, μαύρη φούστα και μουσικό χαλί τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, ήταν φανερά συγκινημένη όταν προλόγισε την πρεμιέρα της και ευχαρίστησε το Open TV:

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που μετά από 6, 7 χρόνια, είμαι ξανά στον αέρα και σας λέω ξανά 'Καλημέρα', αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Open. Είναι τεράστια η χαρά μου, για την ομάδα, για το κανάλι και για τους ανθρώπους που έχουν μαζευτεί. Σε αυτό το κανάλι έχουν έρθει να το δημιουργήσουν άνθρωποι που οραματίστηκαν μια διαφορετική τηλεόραση. Μια τηλεόραση που είναι μπροστά, αλλά θυμίζει μια καλύτερη τηλεόραση παλαιότερης εποχής. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια οικογένεια που με αγαπάει πάρα πολύ, και είναι πολύ σημαντικό αυτό!» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 


Η παρουσιάστρια έλαβε στον αέρα της εκπομπής μια ανθοδέσμη από τη διοίκηση του σταθμού, ενώ στο πλατό για στήριξη στην παρουσιάστρια βρέθηκε και ο Θοδωρής Μαραντίνης, που ανέβαζε InstaStories ενθάρρυνσης.

T
Open TVΣίσσυ Χρηστίδου