Lifestyle|18.09.2020 14:32

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι αποκαλύψεις και οι αιχμές για την παραγωγή του «My Style Rocks»

Newsroom

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για την ξαφνική αποχώρηση της από το «My Style Rocks». Η πρώην παίκτρια έδωσε τη δική της εκδοχή για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί και αποκάλυψε από ποιον θέλει να ζητήσει συγγνώμη. 

Διαβάστε ακόμα: My Style Rocks - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο

«Αυτό που έγινε και τέντωσε το σκοινί ήταν ότι σε αυτόν τον κύκλο επειδή απουσίαζε ο Λάκης Γαβαλάς λόγω των υποχρεώσεών του στο θέατρο, είχα πάρει "πάνω" μου όλη την εκπομπή και αυτά είναι λόγια που μου είπε η παραγωγή. Και το πιστεύω ότι ήταν έτσι γιατί όταν πήγαινα και έπιανα τον καινούργιο αρχισυντάκτη της εκπομπής και του έλεγα να μου δώσει κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θέλει να το πάμε, υπήρχε συνεννόηση» υπογράμμισε αρχικά η ίδια. 

«Έχω ακούσει τα εξ' αμάξης από πέρυσι, ότι είμαι trash, ότι είμαι βήτα, ότι είμαι κιτσαριό, όμως έκανα υπομονή γιατί αυτό εξυπηρετούσε και τη δική μου τη δουλειά με τα κοσμήματα. Ένιωσα ότι με πρόσβαλαν σαν προσωπικότητα. Στην τελευταία μου εμφάνιση, ο Στέλιος Κουδουνάρης μου είπε ότι κερδίζω τον χρόνο και την παραμονή μου στο παιχνίδι λόγω του χαρακτήρα μου. Εκεί συγκρούστηκε το μέσα μου με τα "πρέπει" και τα "μη" και του είπα ότι "την επόμενη φορά που θα μου το πείτε αυτό επικοινωνήστε με το ακουστικούλι σας που λέει άλλα" και έφυγα!

   

Φεύγοντας στον διάδρομο είπα "άει στο δι@ολο" για αυτή την άρρωστη κατάσταση εκείνη τη στιγμή. Το πήρα βαριά γιατί εκεί μέσα έδινα την ψυχή μου. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπω ξανά στο "My Style Rocks", ο κύκλος αυτός τελείωσε για εμένα» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του παιχνιδιού παρά μόνο από τις συμπαίκτριές της.

Ευρυδίκη ΠαπαδοπούλουΣΚΑΪMy Style Rocks