Lifestyle|21.09.2020 11:57

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Συγκίνηση κάτω από τις μάσκες στην τελευταία συναυλία

Newsroom

Την «τελευταία» της συναυλία, λόγω της εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό - αλλά και γιατί ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές live εμφανίσεις της - έκανε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και συγκίνησε το κοινό με τα τραγούδια της. 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε προλογίσει τη βραδιά με τα εξής τρυφερά λόγια: «Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής. Τραγούδια δικά μου και άλλα "σαν δικά μου" που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!». Η τραγουδίστρια ήταν πάρα πολύ συγκινημένη καθώς προέτρεπε το κοινό να τραγουδήσει πιο δυνατά κάτω από τις μάσκες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - που άλλη μία χρονιά τη βρίσκει coach στο μουσικό σόου «The Voice» - ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι θα παντρευτεί σε λίγες μέρες, με κουμπάρα τη Σάννυ ΜπαλτζήΗ σχέση τους έγινε γνωστή το φετινό καλοκαίρι από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, αιφνιδιάζοντας τα social media και τους δημοσιογράφους.

Ελεωνόρα ΖουγανέλησυναυλίαΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίωνμέτρα κορονοϊός