Lifestyle|27.09.2020 18:25
Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο στο Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια», λέει το υπουργείο Πολιτισμού
NewsroomΑντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα διαφημιστικό του Σάκη Ρουβά για γνωστή μάρκα πολυτελούς αυτοκινήτου που αναρτήθηκε στα social media του τραγουδιστή.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραφε: «Έτοιμος για βόλτα». Η διαφήμιση δεν έτυχε των καλύτερων σχολίων από τους χρήστες των social media και λίγα λεπτά αργότερα η ανάρτηση «κατέβηκε».
Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σάκη Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου με μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο - 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Συγκοινωνίες Αθήνας: Νέοι συρμοί σε... δόσεις - Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος και Στυλιανίδης