Lifestyle|04.02.2019 16:04

YFSF: Οι μεταμορφώσεις που σάρωσαν στην πενταετία (vids)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε και χθες, Κυριακή 03 Φεβρουαρίου, το δεύτερο LIVE του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με μερίδιο τηλεθέασης 22,9% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, θρύλοι και κορυφαίοι δημιουργοί «ζωντάνεψαν» στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar».

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι απέδειξαν πως όλα είναι δυνατά και με τις μεταμφιέσεις τους μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές. Και οι δέκα ήταν υπέροχοι ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη έκλεψε την παράσταση και βγήκε νικήτρια του δεύτερου επεισοδίου ως Δήμητρα Γαλάνη.

Με αφορμή τον νέο κύκλο του σόου, εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας στιγμές που κατάφεραν να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή, ενώ απέσπασαν και πολλά views στο Υoutube.

Με μια ιδιαίτερη ερμηνεία είχε κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar». Ο Δημήτρης Μακαλιάς ενσάρκωσε στη σκηνή τη Μάιλι Σάιρους στο «Wrecking Ball». Έγλειψε τη βαριοπούλα, έσπασε τον τοίχο και τελικά πήδηξε με φόρα πάνω στην τεράστια μπάλα τραγουδώντας από εκεί. 

 

Ο Κώστας Δόξα με την μεταμφίεση του σε Γωγώ Τσάμπα, έκανε τους κριτές και τους τηλεθεατές να γελάσουν μέχρι δακρύων. Τα κλαρίνα ξεκίνησαν να παίζουν και ο τραγουδιστής έκανε το στούντιο... πανηγύρι! 

Και συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα. Ο Θανάσης Αλευράς υποδύεται τη Στέλλα Κονιτοπούλου και τραγουδάει «Τα σφάλματά σου». 

Ο Γιάννης Κρητικός στο έκτο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar 3» μεταμφιέστηκε στην τραγουδίστρια των Momo Chan & Pyramidos. Οι πρόβες πολλές και απαιτητικές όλη την εβδομάδα για τον τραγουδιστή, ώστε να καταφέρει να μιμηθεί τη Γιαπωνέζα τραγουδίστρια. 

Η μεταμφίεση του Λευτέρη Ελευθερίου σε Σάκη Ρουβά ήταν ίσως η καλύτερη μεταμφίεση σε Σάκη που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. 

Η συγκλονιστική ομοιότητα της Ματθίλδης Μαγγίρα ως Ρένα Βλαχοπούλου, μάγεψε το κοινό και τους κριτές, οι οποίοι της χάρισαν την πρώτη θέση στο τρίτο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar 3».

Αποθεωτικές κριτικές από την επιτροπή ήταν και για την εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη ως Διονύσης Σαββόπουλος.

Την Τάνια Τσανακλίδου επέλεξε να ενσαρκώσει στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar 3» η Αποστολία Ζώη και μάλιστα με ένα τραγούδι με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, το «Μαμά γερνάω». Και μπορεί το κοινό να της έδωσε τη δεύτερη θέση, ωστόσο η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική και η ίδια «λύγισε» στο τέλος. 

 
Μαρία ΜπεκατώρουΑΝΤ1All Star Your Face Sounds Familiar