Lifestyle|29.09.2020 13:29

Αγριες Μέλισσες: Ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη εισβάλει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Newsroom

Εξελίξεις που δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου - Ελλη Τρίγκου - Δανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα - ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Νικόλα Πολιτάκη - και σεναριακές ανατροπές. 

Διαβάστε ακόμα: Αγριες Μέλισσες: Η Δρόσω φεύγει από το Διαφάνι, οι ζωές των τριών αδελφών χωρίζουν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη θα υποδυθεί έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός θα ταράξει τη ζωή του Θωμά Κυπραίου, καθώς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του και θα τον οδηγήσει στο δικό του φινάλε.

Ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Εκτός, όμως, από τον Νικόλα Πολιτάκη, ένας ακόμα ηθοποιός θα εισβάλει στις «Άγριες μέλισσες». Έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα υποδυθεί έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα ονομάζεται Σωκράτης Θέμελης και θα έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας Σεβαστού. 

επεισόδιαΚώστας ΜαρτάκηςΆγριες μέλισσεςΧάρης Σώζος