Lifestyle|10.10.2020 14:13

Χάρης Χριστόπουλος: Τέλος από το καθημερινό My Style Rocks - «Κάποτε λέγαμε και δύο αστεία παραπάνω»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» μίλησε ο Χάρης Χριστόπουλος μετά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το «My Style Rocks» και τη θέση του να παίρνει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μου αρέσει το "My Style Rocks", αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω και μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελούσαν τα κορίτσια, γελούσαμε όλοι, αλλά τώρα ζούμε σε λίγο περίεργους καιρούς. Λες κάτι και ψιλοστραβώνει η μία… Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο και η γλώσσα μου είναι “ευγενική”» τόνισε ο γνωστός φωτογράφος. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα εμφανίζεται πλέον μόνο στο Gala, ενώ τις καθημερινές τη θέση του θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς

«Μιλάμε για αλλαγή ρόλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Όχι γιατί φεύγει ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά γιατί ο ΣΚΑΙ και η Acun Medya θεώρησαν ότι θα πρέπει το τηλεοπτικό συγκεκριμένο “καρπούζι” να χωριστεί στη μέση και να είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς και την Κυριακή στο Gala ο Χάρης Χριστόπουλος. Ζητήθηκε από τον Χάρη Χριστόπουλο να γίνει κάτι τέτοιο και ο ίδιος συμφώνησε. Επίσης, ο Χάρης Χριστόπουλος, σας το λέω υπεύθυνα, ότι ήδη ξεκινάει να κάνει κάτι άλλο στον ΣΚΑΙ» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN.

ΣΚΑΪΛάκης ΓαβαλάςMy Style RocksΧάρης Χριστόπουλος