Lifestyle|15.10.2020 08:47

Βάσω Λασκαράκη: Θέλω να μεγαλώσω την οικογένειά μου - Χαίρομαι τη ζωή χωρίς τηλεόραση

Newsroom

Η Βάσω Λασκαράκη είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και μια από τις ομορφότερες της μικρής οθόνης και βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στο the 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, τους τρεις μήνες που πέρασε στην Κρήτη και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα σενάρια που την ήθελαν με δική της εκπομπή τονίζοντας: «Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Οσον αφορά στην καραντίνα και πώς την πέρασε, είπε: «Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. Αρνήθηκα τα σίριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου».

Η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε πιο ήρεμη τώρα που απέχει από την τηλεόραση: «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».

Στη συνέχεια της κουβέντας αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Κλείνοντας άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί, λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου».

Βάσω ΛασκαράκηΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night showΛευτέρης Σουλτάτος