Lifestyle|25.10.2020 16:56

J2US: Το Twitter αποθέωσε Έφη Σαρρή, η γκάφα της Σταυροπούλου και η πρώτη αποχώρηση

Newsroom

To J2US επέστρεψε για ακόμη ένα Σάββατο από τη συχνότητα του OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης. Στο δεύτερο επεισόδιο τα δεκατέσσερα λαμπερά ντουέτα γέμισαν ξανά τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις.

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν ο Αντώνης Λουδάρος με την Πέννυ Μπαλτατζή που τραγούδησαν το «Frozen» της Μαντόνα και η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη που επέλεξαν το «Δε Λες Κουβέντα» της Σωτηρίας Μπέλλου. «Ανατριχιάσαμε. Μπράβο σας» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου. «Ήταν εξαιρετικά. Και στον coach και στη Νατάσα. Όλο το ανδρόγυνο ήταν εξαιρετικό. Ευφυής η ιδέα για αυτό το τραγούδι» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής

Με πολλή τρέλα και μια εκρηκτική εμφάνιση που έκανε τους κριτές να χορέψουν ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Ήμαρτον» της Λένας Ζευγαρά και ξεσήκωσαν το κοινό και τους τηλεθεατές. «Εγώ τους είδα και στην πρόβα. Δεν περίμενα ότι θα είστε τόσο καλοί. Η Κατερίνα το διασκέδασε και μας πήρε κι εμάς» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή

Επίσης, στη σκηνή ανέβηκαν ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ζένια Μπονάτσου που εντυπωσίασαν με τον ερωτισμό που έβγαλαν ερμηνεύοντας το «Έλεγες». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους τους είπε πως ταιριάζουν και θα έπρεπε να τα… φτιάξουν. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Κακουριώτης σχολίασε: «Όλοι λένε ότι είμαστε ζευγάρι με τη Ζένια. Τη συμπαθώ πολύ και αυτό φαίνεται». Παρόμοια σχόλια έκανε και η κόρη του Μπονάτσου. «Ζένια έχεις μια όμορφη χροιά που μου αρέσει και με συγκινεί. Πρέπει να τη δουλέψεις, όμως, περισσότερο» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής. Το ζευγάρι βαθμολογήθηκε με 3 εξάρια και ένα πεντάρι από τη Μαρία Μπακοδήμου.

Από την άλλη, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή τραγούδησαν το «Έχω Μιαν Αρραβωνιάρα», αλλά δεν ενθουσίασαν καθόλου τους κριτές. «Οι τρεις μήνες που έλειπες Τρύφωνα δεν σε βοήθησαν. Η σχέση σου με τον τόνο είναι καθαρά γαστρονομική» είπε η Δέσποινα Βανδή. «Κυρία Σαρρή είστε ήρωας. Κρατήσατε έναν τόνο, ενώ γύρω σας χόρευαν πολλοί. Τρύφωνα είσαι μοναδικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος να αλλάζει τόνο σε κάθε συλλαβή» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής και συμπλήρωσε: «Είσαι υπέροχος να σε χαιρόμαστε».

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Έφη Σαρρή και τον Τρύφωνα Σαμαρά

T
T
T

Η Βαλαβάνη στη θέση της Ραχήλ 

Στο δεύτερο Live οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ερμηνεύει το τραγούδι «Αγάπη Υπερβολική» της Άννας Βίσση με coach τον Ηλία Βρεττό, καθώς ένα ατύχημα δεν επέτρεψε στην Ραχήλ Μακρή να διαγωνιστεί. Οι δυο τους γέμισαν με ένταση τη σκηνή και η πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε μία ικανοποιητική ερμηνεία δεδομένου ότι πρόλαβε να κάνει πολύ λίγες πρόβες.

Διαβάστε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη για J2US: «Δεν τραγουδούσα ούτε στο μπάνιο»

Η γκάφα της Σταυροπούλου 

Μία γκάφα άθελα της έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα του σόου, καθώς αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο, Γαρύφαλλο, αντί με το κανονικό του όνομα. Μόλις κατάλαβε, βέβαια, το λάθος της η ηθοποιός έσπευσε να το διορθώσει. «Παιδιά αυτό δεν ήταν trap ήταν Trump. Ο Γαρύφαλλος…Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Το είπα αυτό γιατί την κοπέλα που με φτιάχνει την λένε Γαρυφαλλιά και τώρα ζητούσα την Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως. Έκανα βλακεία;»

Η αποχώρηση

Στο χθεσινό Live, οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να γίνουν «ο πέμπτος κριτής» του σόου, ψηφίζοντας το ζευγάρι ή τα ζευγάρια που ήθελαν να παραμείνουν στο παιχνίδι τόσο μέσα από την εφαρμογή του OPEN όσο και μέσω τηλεφώνου ή sms. Τα δυο ζευγάρια που βρέθηκαν στο τέλος της βραδιάς να διεκδικούν την παραμονή τους στο J2US ήταν ο Τριαντάφυλλος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν. Εκείνοι που τελικά αποχώρησαν ήταν ο Τριαντάφυλλος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

«Ένα τσιγάρο διαδρομή»

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή τραγούδησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη νέα της επιτυχία «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραϊτη.

Στην κορυφή της τηλεθέασης

Για ακόμα μία φορά, το J2US κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που το έφερε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό κοινό (φτάνοντας σε τέταρτο το 21,4%) όσο και στο γενικό σύνολο. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό σημείωσε μέσο όρο 18%, αφήνοντας με μεγάλη διαφορά πίσω τον ανταγωνισμό.

OPENΝίκος ΚοκλώνηςΣτην υγειά μαςτηλεθέασηJ2USΔέσποινα Βανδή