Lifestyle|04.11.2020 13:00

Εκλογές ΗΠΑ: Κατά Τραμπ ο Χάρισον Φορντ - «Υπερασπίζεται» τον Φάουτσι

Newsroom

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση των εκλογών στις ΗΠΑ και ο 78χρονος Χάρισον Φορντ δανείζει τη φωνή του για να υπερασπιστεί τον Δρ Φάουτσι, τον οποίο ο Ντόλαντ Τραμπ σχεδιάζει να απολύσει αν βγει επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη θέση του διάσημου λοιμωξιολόγου, που πρόσφατα «άδειασε» με το γάντι τον Τραμπ στηρίζοντας Μπάιντεν, ο Χολιγουντιανός σταρ έκανε το σπικάζ διαφήμισης του πολιτικού γκρουπ «The Lincoln Project». 

Ο δρ Φάουτσι πρόσφατα δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παίρνει πλέον τις συμβουλές του και ότι προτιμά τον νευροραδιολόγο Σκοτ Άτλας, ο οποίος είναι υπέρ ενός μεγάλου ανοίγματος της αμερικανικής κοινωνίας παρά μιας ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων. Ο Τραμπ μιλώντας σε συγκέντρωση στη Φλόριδα την Τρίτη είπε στο πλήθος που φώναζε ρυθμικά «Fire Fauci» (Να απολυθεί ο Φάουτσι)... απάντησε ότι μετά τις εκλογές θα το κάνει.

Στο σποτ ο Χάρισον Φορντ απαριθμεί τις ικανότητες του Φάουτσι και την πολυετή εμπειρία του στο πλευρό προέδρων των ΗΠΑ και καταλήγει λέγοντας: «Αύριο μπορείτε να απολύσετε μόνο έναν από τους δύο. Η επιλογή είναι δική σας». 

Άντονι ΦάουτσιΤζο ΜπάιντενΧάρισον ΦορντΝτόναλντ Τραμπεκλογές ΗΠΑ