Lifestyle|09.11.2020 15:27

Τάσος Σοφρωνίου: «Το lockdown στη Γαλλία θα κρατήσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου»

Newsroom

Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι από τους πιο χαρισματικούς και γνωστούς στυλίστες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του ως coach στο GNTM του ΑΝΤ1 και τον τελευταίο καιρό ζει και εργάζεται στο Παρίσι ως καθηγητής ενδυματολογίας σε Πανεπιστήμιο. «Εδώ λειτουργούν κανονικά τα σχολεία και ορισμένα Πανεπιστήμια. Για παράδειγμα, εμείς που έχουμε σχεδιαστές και πρέπει να έρχονται για να κάνουν πατρόν, έχουμε ειδικές άδειες για να μπορούμε να πηγαίνουμε στη σχολή» είπε, αρχικά, ο γνωστός ενδυματολόγος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφερόμενος για το δεύτερο lockdown που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Γαλλία. 

«Οι Γάλλοι είναι πιο ρέμπελοι από τους Έλληνες. Όταν έπαψε η απαγόρευση από την πρώτη καραντίνα και βγήκαμε όλοι έξω, ουσιαστικά, πολλαπλασίασαν τα τραπεζοκαθίσματα με αποτέλεσμα να γίνεται πανικός. Δεν μου φάνηκε περίεργο ότι μας έκλεισαν πάλι μέσα γιατί μπορεί να πειθαρχήσαμε στο πρώτο lockdown, αλλά όταν βγήκαμε έξω, η ιδέα του να είμαστε στρυμωγμένοι πάνω στα τραπέζια, κυριάρχησε και ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα. Εδώ το κράτος είναι αρκετά οργανωμένο και σου πληρώνει τα πάντα. Οι Γάλλοι δεν δέχονται τον περιορισμό. Θεωρούν ότι είναι αντισυνταγματικό. Έχουν τις δικές τους ταχύτητες και τα δικά τους πιστεύω. Για την ελίτ κοινωνία της χώρας, ο κορονοϊός είναι ένα θέμα που πρέπει ν' ασχολούνται οι εργαζόμενοι και όχι εκείνοι. Αυτοί έχουν πιο "σοβαρά" προβλήματα να ασχοληθούν, όπως που θα βρουν το σωστό κρέας ή ότι δεν μπορούν να πάνε στο Τουλούμ. Είναι πολύ διασκεδαστικό αυτό. Ζούμε εποχές που δεν είναι νορμάλ. Είναι πολύ σουρίαλ όλο αυτό. Συνεπώς, αν δεν το διακομοδίσουμε και λίγο, θα πέσουμε από τα μπαλκόνια» πρόσθεσε ο Τάσος Σοφρωνίου

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η καραντίνα θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου γι' αυτούς, μετά θα τους αφήσουν ελεύθερους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου για Χριστούγεννα και μετά πάλι lockdown. Όσο για τον φετινό κύκλο του GNTM δήλωσε ότι είναι καλύτερος από τους δύο προηγούμενους και έχει μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν μπει και αγόρια μέσα στο σπίτι. 

ΓαλλίαlockdownGNTMΤάσος ΣοφρωνίουΚορονοϊός