Lifestyle|12.11.2020 02:56

Παναγιώτης: «Η Ρασέλ έλεγε πράγματα για μένα στο GNTM που δεν ίσχυαν»

Newsroom

Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, οι παίκτες πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο που εκμεταλλεύτηκε ο Σήφης Φαραντάκης, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα φωτογραφηθεί με ποιο τετράποδο.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη για όλους, με τον Παναγιώτη, τη Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα να βρίσκονται τελικά υποψήφιοι. Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν ότι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος πρέπει να αποχωρήσει.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Παναγιώτης εμφανίστηκε μέσω Skype στη «Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για την πολυσυζητημένη αντίδρασή του όταν αποχώρησε η Ρασέλ. «Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα πάρα πολύς ενθουσιασμός λόγω το ότι υπήρχαν οι διαφωνίες, οι κόντρες, δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους και λογικό είναι αυτό, οπότε και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ εύκολα και έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ» ανέφερε, αρχικά, ο πρώην παίκτης του GNTM.

«Η Ρασέλ γενικά δεν είναι ότι μου έκανε κάτι εμένα προσωπικά, απλά η στάση της δεν μου άρεσε προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Δεν μου άρεσε που σχολίαζε και που ανέφερε πράγματα, τα οποία γινόντουσαν μέσα στο σπίτι, τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Παρόλο που στις κάμερες, στις δοκιμασίες, στον διαγωνισμό υπήρχε μια κόντρα, στο σπίτι όλοι μιλούσαμε με όλους και όλοι πίναμε ένα καφέ έξω στην αυλή. Βρισκόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι, οπότε λογικό είναι να μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι σε κόντρα 24 ώρες το 24ωρο.

Θυμάμαι ότι σε μια δοκιμασία με τα σκουλίκια που είχαμε, η αντιμετώπισή μου ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπό της, όταν πρόσβαλε με τα λόγια της τον φωτογράφο, άποψη μου. Μετά πήγα στο πλατό να της ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί μερικές φορές να βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά μετά το μετανιώνω. Η αντιμετώπισή της ήταν ότι δεν ήθελε να με ακούσει, δεν την ενδιέφερε. Απαξιωτική. Με ενόχλησε πολύ αυτό και από εκεί ξεκίνησε λίγο αυτό. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο απλά δεν ταιριάζαμε και σαν χαρακτήρες» πρόσθεσε ο ίδιος. 

Τέλος, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ανέφερε ότι στο τελικό πιστεύει ότι θα βρεθούν ο Αιμιλιάνο και ο Αντρέας, ενώ τόνισε ότι δεν θ' άλλαζε τίποτα απ' ότι είπε στο GNTM

Star TVGNTM 3ριάλιτιGNTM