Lifestyle|13.11.2020 15:04

Επιστρέφει το J2US με απόλυτη ασφάλεια, ανατρεπτικά ντουέτα και πολλές εκπλήξεις

Newsroom

Η πιο αγαπημένη παρέα του Σαββατόβραδου επιστρέφει μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα, εκπλήξεις, αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είναι όλοι ασφαλείς. Ο Νίκος Κοκλώνης μας δίνει ξανά ραντεβού live στο J2US αυτό το Σάββατο (14/11) στις 21:00.

Μαζί του η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις ερμηνείες των παικτών, που προετοιμάζονται με coach τον Γιώργο Θεοφάνους. «Ευτυχώς, όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Ετοιμάσαμε μία σκαλέτα διαφορετική με πολύ γέλιο. Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο γιατί θα διασκεδάσουμε τόσο πολύ» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε». 

Από τα παρασκήνια του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή μίλησαν στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN και δήλωσαν ότι θα παραμείνουν μαζί ως ζευγάρι στο λαμπερό σόου, παρόλες τις προσπάθειες που γίνονται να τους χωρίσουν.

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης δεν απέκλεισε να ξαναδούμε στο παιχνίδι, τη Χαρά Βέρρα μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά και την Πηγή Δεβετζή ζευγάρι με την Έφη Σαρρή, αναλόγως με το πως θα εξελιχτούν τα πράγματα με τον κορονοϊό.

OPENJ2USΝίκος Κοκλώνης