Lifestyle|13.11.2020 16:02

Ελένη Βιτάλη: «Πικράθηκα από την οικογένειά μου γιατί με ζήλευαν, ένιωθαν ότι τους έκλεβα τη δόξα»

Newsroom

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και δημιουργός, Ελένη Βιτάλη, ήταν καλεσμένη του Μιχάλη Γελασάκη στις «Αδέσποτες Νότες» και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τη σχέση της με τους γονείς και το τραγούδι, για την πολιτική, γι’ αυτά που της δίνουν σήμερα δύναμη να συνεχίζει.

«Στην αρχή, ανεβαίνοντας αυτή τη σκαλίτσα πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν με αμφισβητούσαν, αλλά ένιωσα μια ζήλεια, και από πολύ δικούς μου, πιο δικούς μου δεν γίνεται. Πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Με αγάπησε πολύ ο κόσμος, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι δεν με αγάπησαν πολύ. Ένιωθαν ότι τους έκλεβα τη δόξα. Από τους ξένους αγαπήθηκα, από τους δικούς μου όχι. Αγαπήθηκα από τους δικούς μου όταν ήμουν παιδί και αυτό με κράτησε. Μετά όμως δεν γνώρισα αγάπη, γνώρισα ζήλια. Στεναχωριόμουν κι έπεφτα ψυχολογικά. Έχω περάσει πάρα πολλές στεναχώριες» αποκάλυψε η Ελένη Βιτάλη.

«Δεν είμαι ερωτευμένη με το τραγούδι. Είμαι ένα τζιτζίκι που σε λίγο πεθαίνει και μετά ξαναγεννιέται. Είμαι ευτυχισμένη να κάνω άλλα πράγματα. Δεν μου δίνει ευτυχία το τραγούδι παρά μόνο την ώρα που τραγουδάω. Βαριέμαι πάρα πολύ τα γύρω από το τραγούδι. Δεν ζω για το τραγούδι! Αν χάσω τη φωνή μου αύριο, δεν τρέχει τίποτα. Ποτέ δεν ζούσα για το τραγούδι» τόνισε η τραγουδίστρια σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Τέλος, η Ελένη Βιτάλη ανέφερε ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. «Είμαι 65 ετών. Περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου διότι είναι η πρώτη φορά που δεν έχω σύντροφο έπειτα από πολλά χρόνια. Μου αξίζει σε αυτή τη φάση να κάνω και λίγο παρέα με εμένα». 

Ελένη Βιτάληοικογένειατραγούδι