Lifestyle|23.11.2020 13:58

Τζένιφερ Λόπεζ: Επική εμφάνιση με τον Maluma στα μουσικά βραβεία AMAs 2020

Newsroom

Έχει αποφασίσει η δεκαετία 50 - 60 να είναι η πιο εντυπωσιακή της ζωής της και το δηλώνει σε κάθε της συνέντευξη. Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε άλλη μία λαμπερή εμφάνιση στα American Music Awards, μία «σκηνή» που γνωρίζει πολύ καλά. H 51χρονη Λατίνα σούπερ σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας τη νέα της συνεργασία με τον 26χρονο Maluma. Τα «Pa' Ti» και «Lonely» προέρχονται από το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Marry Me» στην οποία πρωταγωνιστούν μαζί. Μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η εμφάνισή της στα AMAs 2015, αλλά το 2020 φαίνεται ότι ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Στην πρόσφατη βράβευσή της στα E! People’s Choice Awards όπου τιμήθηκε ως το απόλυτο είδωλο η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Πριν το 2020 προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις. Όμως, η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότεροι είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας».

Με λίγο κόσμο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν φέτος τα American Music Awards στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες με οικοδέσποινα την Taraji P. Henson. 

Απόλυτη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Taylor Swift που κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερου Καλλιτέχνη της Χρονιάς», αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στη βραδιά και να παραλάβει το βραβείο, καθώς βρισκόταν στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ.

Δείτε όλους τους νικητές των AMAs 2020.

MalumaAMAsΤζένιφερ Λόπεζ