Lifestyle|30.11.2020 14:16

Rita Ora: Έκανε πάρτι με 30 άτομα και «έσπασε» την καραντίνα στο Λονδίνο

Newsroom

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της The Sun δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η ποπ σταρ Ρίτα Όρα (Rita Ora) αποφάσισε να αψηφήσει τους κανόνες του lockdown για την πανδημία του κορονοϊού στο Λονδίνο και να κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλιά της. Η «The Sun» εξασφάλισε φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν ότι η σταρ «έκλεισε» το μπαρ-ρεστοράν Casa Cruz στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο για να παρτάρει με 30 φίλους της, οι οποίοι μπήκαν από την πίσω πόρτα, ενώ την κεντρική είσοδο πρόσεχαν άντρες της ασφάλειας του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα: Ρίτα Όρα: Τρελά ερωτευμένη με το γιο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά

Όλα τούτα για τα 30ά γενέθλια της Rita Ora που έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, όφειλε όμως να τηρήσει τους κανονισμούς του lockdown. Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και η Πόπι Ντελεβίν, καθώς και η αδερφή της Ρίτα Όρα, Έλενα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάποιοι αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο και μάλιστα προπάθησαν να ανοίξουν την κεντρική μεταλλική πόρτα του καταστήματος και να μπουν.

Αν και υπήρξε καταγγελία, οι Αρχές δεν κατέγραψαν κάποιο πρόστιμο ή παράβαση. Τα ρεστοράν στον Λονδίνο είναι κλειστά λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ενώ απαγορεύονται και οι συναθροίσεις μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Πάντως, η Rita Ora απτόητη γιόρτασε τα γενέθλιά της και στο Instagram.

T

ΛονδίνοκαραντίναγενέθλιαΡίτα ΌραΚορονοϊός