Lifestyle|30.11.2020 15:18

Τατιάνα Στεφανίδου: «Η επικαιρότητα είναι μία "παγίδα" καθώς ο κόσμος έχει κουραστεί»

Newsroom

Η κάμερα της εκπομπής «Pop Up» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ για τη νέα εκπομπή «Τ Live» και η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στον Alpha. «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη και έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες και πώς αν ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω. Στον Alpha εντάχθηκα στην ενημέρωση εκεί από όπου ξεκίνησα. Νιώθω σαν το σπίτι μου» δήλωσε η παρουσιάστρια.

H νέα ενημερωτική εκπομπή του Alpha, η οποία θ' αντικαταστήσει το «Alpha Παντού» στη ζώνη 11:00 - 13.00, θα θυμίζει ιδιαίτερα το σάιτ της παρουσιάστριας που έχει δημιουργήσει εδώ και περίπου εννιά χρόνια. «Δεν υπάρχει καμία ζώνη πια που να μην είναι φουλ ανταγωνιστική γιατί τα κανάλια είναι πέντε και δεν υπάρχουν κενά. Οπότε όπου και να προβληθεί η εκπομπή πάντα κάποιος θα είναι απέναντι. 

 

Έχουμε ετοιμάσει, λοιπόν, μια εκπομπή που ελπίζουμε να αγαπήσει ο κόσμος. Η επικαιρότητα είναι μία "παγίδα" γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί και δεν αντέχει άλλο. Από τη μία πρέπει κανείς να καταγράψει τα γεγονότα κι από την άλλη να μιλήσει στην καρδιά και στο συναίσθημα του τηλεθεατή, ο οποίος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει εγκλωβισμένος, νιώθει τρομερό θυμό. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να επιβιώσουν οικονομικά» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.  

παρουσιάστριαAlphaΤατιάνα Στεφανίδουεκπομπή